Drift Wars Fotoğrafları için ;
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/21206-drift_wars_korfez.html
Printable View
Drift Wars Fotoğrafları için ;
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/21206-drift_wars_korfez.html
videvedevieoidoveivoedeivovido :D boşverin kalitesini ztn koyacağınız site belirbi kaliteye geri düşürecek onu koyun gitsin :D
Video istiyoruz.. :D
Bi de sonuclar noldu?
bu beyaz ayeskmi acaba
131 de swap mı yapılmış motor nedir ?
HGT dir büyük ihtimal
ank. hipodromda yapılan son yarışda izlemiştim o 131 i.. Cok ciddi tutunma sorunu war Diye düşünüyorum :):)
Sonuçları bi öörensek süper olcak hakkaten.131 de hgt motoru war turan abi sonunda tutunmayı çözmüş sanırım.aşırı güçten alet durmuodu.ismail abim helal olsun sana ii yürümüşssün duyduğuma göre emeğinin sonucunu alıosun tebrikler herkeze
10+ kişi başlığı takip ediyoruz cok sessiz bir bekleyiş. birileri upload ediyorum dese keşke....
Ya video yok bari birisi sınıfları ve sonuçları yazsın :)
maşallah bir allahın kulu video çekmemiş ya
videoları gecdık sınıflara göre kım bırıncı geldi onları bile yazan yok
henuz yarışa gidenlerden hber yok daha msn bıle gıren olmadı haha akşama doğru bence beklemeyın boşa
sınıfları bilmiyorum ama özet olarak
4 çekerlerde msky
2 çekerlerde bugaru
oktaykan power ların crx puan kazansın die benım compact la bi borayı soktuk 1. oldu puan aldı :D ama benim compact 2.liği hak etti borayı geçti heheheh
7.Ayak Sonuclari:
Grup 1:
1-Oktaykan CRX
2-BMW compact
3-WV Bora
Grup 2:
1-Bugaru
2-Sato
Grup 3:
1-Msky
O pist 285 m değilde 400 olaydı sonuçlar çok farklı olurdu. BU ARADA FEDERASYONUN BİŞEYİ DÜZELTMESİ LAZIM LASTİK ISITMA START ÇİZGİSİNİN ARKASINDA YAPILMAZZZZZZZZZZ Bİ ÖĞRENEMEDİLER. ARTI DRAG PİSTİNİN SONUNDA VİRAJ OLMAZ. ÇOK KOMİK YA
6.AYAK
sınıf 1
oktaykan
ümit doğan
tolga..
sınıf 3
bugaru
saxo turbo EB
turan sezgin
sınıf 5
m sky
mrt
zn subaru
7.AYAK
sınıf 1
oktaykan
tolga..
ümit doğan
sınıf 3
bugaru
beyaz saxo
saxo turbo EB
sınıf 5
m sky
mrt
Zn subaru
Bu kadar emek verilen ve artık ciddi sonuç alınan otomobilin çok daha iyi ortamlarda ve profesyonel organizasyonlarda yarışması gerekiyor.
Önünüze konan tüm zorluklara rağmen üşenmeden , sıkılmadan araçlarını yapan tüm kardeşlerime ağbilerime teşekkür ederim.Çok daha iyilerine layıksınız beyler.
Ağzına sağlık mustafa ne güzel söyledin
Sınıf 5 de hangi araclar yarıştı arkadaşlar
-msky
-mrt
-zn
başka kimle yarışdı
Başka araç yokki zaten
zn yarısamadı maalesef arızlardan dolayı, bir kez olsun yurumedi. ;)
hasan abi ve sıdıka ablayı tebrik ediyom tek kelime ile harika idi
bu işe gönül verip orda opiste yarışan herkese teşekkür etmek lazım bence hepiniz harikaydınız bizlerde sayenizde güzel dakikalar geçirdik saolun
ismail abi şu msky 'ın bi resimlerini çeksende bizde görsek kaput altını çok merak ediyoruz.
ismaillll abiiii bu bu pt 331 nedir yaa meraklandım yanii:)
ok abii :) bende bizzat islenimde bulunurum :) :)
yaa abi hiç video yokmu yarışdann???
aaaa onun onu nıye oyle havada gıdıyoo :D:D
maşllah valla