ismail abi ellerin dert görmesin :) ama bu kadar da yapma rakip çikmayacak sana sıkılacaksın en sonunda kendi yaptığin araçlarla kendin yarişcan :) ismail abi msupravs msky denedin mi hiç?
Printable View
ismail abi ellerin dert görmesin :) ama bu kadar da yapma rakip çikmayacak sana sıkılacaksın en sonunda kendi yaptığin araçlarla kendin yarişcan :) ismail abi msupravs msky denedin mi hiç?
BEn ayar yapmam ona :) kesin ucarıs busefer :) huyahuahahuahuaa
hahahahha özgün yerde hayabusa yukarda 747 kovalayacaksınız yakında :)
mfantom geliyor desenize :D:D:D
deli machine:D
şimdi beni tanıyanlar bilirki ben kolay kolay sinirlenen hatta hakaret eden bir adam deilimdir herzaman buyuklerime saygılıyımdır ama bugun ogrendiğim birsey cıldırttı beni biz pazar gunu sabah raya ilk varanlardandık ismail agbiyle turan agbinin arabası vardı sadece hatta izmirli arkadaslarlada kapıda rastlastık neyse arabayı içeri almadılar muduru bekledik buda okey sonra hep arabayı indirdiğimiz liftin yanına gittik arabayı yanaştırıyoruz
adını ne iş yaptıgını bilmediğim korfez pistinin muduru olarak bize tanıtılan affınıza sıgınarak ANGUT geldi ben bu bırandayı 300 milyona yaptırdım yuzumuze bile bakmadan gidin su virajların orda rampa var orda indirin dedi
ya agbi bi daha oncede burda indirdik ayrıca biranda yapıstırma deil ipli dememize ragmen adam bizi dinlemedi okadar sinirliyimki adam bile demek istemiorum yolladı rampaya rampa dediği yer camur cimen alakasız bir yer caresizlikten arabayı orada indirdik şimdi buraya kadar okuyan arkadaşlarım e ne olmus neden bukadar sinirlendin die bilirler Haklılar gelelim sinir oldugumuz seye 2 ayak yarışlarda biz ilk yarışı gectikten sonra start noktasına gelirken arabamız birden elektrik kesti ve diskalifiye olduk şimdi biz buugune kadar bunu sineye cektik cunku motor sporu hersey olmus olabilirdi ama bugun gordugumuz sey bizi cıldırttı olay sudur arabamız rampadan indirilirken intercoolerımızın altından gecen tesissat kablomus şase yapmıs ve tesisatımızı yakmış inşallah turgut agbi fotosunu cekmiştir cektiyse onuda buraya koyarım şimdi benim yerimde siz olsanmız nasıl kızmassınız bir gun onceden ugrasın uykusuz birgece gecirin her arabaının oldugu gibi deli gibi emek harcayın sonra draga rabasını camurlu cimen tepeden indirin dien öküz bir mudurun yuzunde diskalifiye olun ve ne için 300 milyona yaptırılmıs cakma yamalı naylon bir branda yuzunden bu herifi oraya kim mudur yapmış eger bu angut orda olmasaydı belki deil kesin biz 2. oluıcaktık kim veircek bizim puanlarımızı sınıf 3 de hrkesin sansı var ve bu kadar kritikken böyle bir sey yasıyoruz allah herkezi bildiği gibi yapsın böyle adamlarıda hak ettikleri gibi cezalandırsın Şerefsiz herif. Adminlerden rica ediorum lutfen bloklamasınlar bu yazıyı bu bugun bizim basımıza geldi yarın baskalarınında basına gelebilir eger yazdıklarım coka gırsa uyarırsınız editlerim ama bu serefsizin yuzunden baskalarıda yanmasın herkeze iyi geceler ben halen sinirimi atamadım
bende bugun duydum rampa muhabbetını kesınlıkle sacmalık. madem branda yaptırdı yarıs oncesı soktursun. bu kadar gerızekalı bır acıklama duymadım ben. sen taa kalkıcan gelıcen ankaradan yarıs ıcın bırde ust uste ıkı tarıh yarısı gecırıceksın ve boyle bır uygulama cok yanlıs.
yuh 300 liranın hesabını mı yaptı o adam.. valla orada topluca bir 300 ytl fırlatsaydınız o adamın suratına da boyle 0-6 yaş arası bir açıklamanın sonucu nedir bir anlasaydı.
tadsız bir durum olmuş gecmiş olsun.
izmit körfez pistindeki pist müdürü dedikleri dangalak insanı burdan tekrar kınıyorum.(beyaz uno ile dolaşan uyuz insan) sayesinde arıza yaşadık lanet olsun.yarış bitiminde lifte yanaştırıp ordan bindirdik arabamızı gelmiş yüzsüzce ne güzel biniomuş burdan bravo dio.ya sabır çekip gittik.... lanet olsun
Böyle olayları yaşatıyorlar insanı soğutuyorlar sonrada yarışmacı yok ki nasıl yarış yapalım.olan yarışmacıya değer verin insan gibi davranında yenileri özenip gelsin.tekrar tekrar geçmiş olsun..
bende o direktörü kınıorum saygı sevgi sözcüklerimide iletiorum.
mekaniker kartı olup start noktasında müdehale için bekleyen kişileri pit alanına göndermek nedir yaa
halil az bile yazmışsın eğer bi ANGUT OĞLU ANGUT ÖKÜZ UMARIM OKURSUN 300 LİRALIK PİST salağı seni bile sinir ediyosa kii ben senin sinirlendiğini görmedim daha yerden göğe kadar haklısındır ahmet abiye geçmiş olsun o gün 2 yarış birden oldu araçların güçten çok dayanıklılık sorunu vardı yaptıkları ayıptan öte bunları düşünmeyip piste o cahilleri görevlendirenler daha hatalı bence
genel olarak abudik gubidik işlerden sonra emekli olan adamları oraya alıp, görev veya makam verirlerse sonucu böyle olur. çok geçmiş olsun..
heyheyhey sakin ya baqın orda direktor var buynlaronun yüzünden oluyor BEn böyle saçmalık görmedim saolsunlar aldılar sonta ama yaptigi hareket su önbümüzden içeri adam giriyor soruyoruz hayır suan kimseyi alamam diyor laaa önümüzden Adam geçti nasıl imkanzıs adam girdi içeri... töbeeeee .
kusban abi deildir o size o lafi söleyen üdür felan deildir yani kurban abi, öle bişi demez
adam çok sinirlendi bide durduk yere zaten bırak yarışmacıyı seyircinin bile olmadıgı bir organizasyonda orda gelmiş toplasan 5 kişiyiz sayarım burda kimler oldugunu bizlen uğraşıyo adam:))) çok komikti valla tolga bizi geçtim seni de atıyo ya adam orası enteresan senin gibi bi trt tv ekip şefini nasıl olurda start tan atabilir...:)))
direktör falan kimse yokdu sabah 6,30 da ordaydık bir bekçi vardı sadece, müdür izin vermio giremezsiniz dedi yrım saat sonra beyaz uno ile doğu şivesiyle konuşan birisi geldi ve o şahıs lift i kullanmamıza izin vermedi. kurban abi kim bilmem ama o beyaz unolu (üzerinde imk falan yazan) dangalak kullanmamıza izin vermedi lifti allahın cezası adam
sabahki bu lift olayından sonra açıkcası ben çok sinirlendim daha sonra akşam araç problem çıkarınca daha biz bunun sabah rampadan indirilirken oldugunu bile kavrayamamıştık sonra akşam oldu her kes giderken biz lift in orda müdür beyimiz yokken 2 dk da aracı kamyonete yükledik sonra bi baktım müdür bey gelmiş şimdi müdür beyimizin sabahki konuşmasını ve akşamki konuşmasını aktarıyorum.
Müdür bey sabah daha yeni uyanmışken( keyifsizkenki konuşması): Hopppp Hoppp durun napıyosunuz siz ben o liftin üzerindeki çadır a daha yeni 500 ytl para verdim kopartıcaksınız. Olmaz çıkarın arabayı ordan. Gidin ilerde rampa var ordan indirin....
Müdür bey akşam yarışlar bittikten sonra(Biraz keyifli yüzü gülüyor, Direk bana gelerek): Ya siz bunu nasıl bindirdiniz burdan alalal süper olmuş hiç bi problem yok kutlarım....
Benim yorumun akşam: abi biz sana dedik sabah yükleriz indiririz diye sen anlamadım daha öncede yapmıştık... neyse artık problem değil...
Sonuç olarak ders çıkarılması gereken şey şu ne yazıkki hayatımız çevremizdeki insanların genel olarak nasıl bir gün geçirdigi ilen doğrudan alakalı bence. Çevremizdeki kişiler ilen bir şekilde dialog kuruyosak karşımızdaki insanın pisikolojisi olayları bam başka yerlere çekebiliyor. Müdür bey e saygı duyuyorum kararından dolayı fakat türkiyede de artık bazı şeylerin daha profesyonel yapılması lazım yani kimseyi suçlamak istemiyorum fakat adam kalksın o kadar emek harcasın bi tane adam yüzünden araba bozulsun yani rampadan indirirken araba tepe taklak olucaktı nerdeyse arka lastikler havaya kalktı 1 metre..:))) Hah birde olayın başka tarafı var biz manisayada gittik orda ki müdür bambaşka birisiydi. Bize yardımlarını esirgemeyen dogan abimize burdan çok teşekkür ederim. Keşke her kes böyle yardım sever olabilse.
lan selamoğlu üşenmemiş yazmışın afferim..manisadaki tarzan abiye kavuşturcam seni 23 ünde gidioz inşallah yine :)