Ferrariler ne kalkti be oyle :)
Printable View
Ferrariler ne kalkti be oyle :)
Hamilton, hala onundeki verspatteni gecemedi , mercedesler guc sakliyor olabilir
Ferrariler bariz bir şekilde mercedesten daha hızlı şu anda...
Vettel pit yapmasına rağmen HAM ı bir kez daha ezdi geçti... mercedesler bu kadar yavaş değildi!
büyük kaza var SC içerde!
Alonso 2 takla attı! Esteban'a çarptı, çok çok ucuz kurtardı Alonso!
Öhh alonso cok fena,kaza yapti , kirmizi bayraklar
Baya kötü bir kaza...
Umarım Alonso iyidir... Biraz sarsılmış gibiydi...
çok hızlı çarptı arkadan, Esteban önüne kırmamıştı tamamen Alonso'nun hatası bence
Alonso ucuz atlattı, bakalım kırmızı bayrak nelere kadir olacak tüm planlar değişti şimdi aralar kapanınca :)
Yarış bitmeden konuşmak istemiyorum ama dünkü resimden sonra bugün gerçekten zevkli bir yarış oldu şimdiye kadar... Asıl sürpriz Toro rosso lar... Harika bir takım oldular... Pilotları harika, daha güçlü bir motor var ellerinde ve çok kısa bir zaman diliminde bu motora göre şekillendirdiler araçlarını...
Esteban yavaşlamaya başladığı an Alonso soluna geçince, ufak bir sola kırma gördüm sanki ben yüksekten çekimde.. Hakemler inceler elbet ama ciddi ucuz atlatılmış bir kaza, yarış içindeki son yıllarda yaşanan en büyük kaza bile olabilir belki
Dsmart spikeri emre tilev , serhan acardan sonra cok kotu
3 metre gerisindeydi ama 290 km hızla... :D Bence bariz hatalı biri yok ortada hele ki amatörce... :) Estaban aracında sorun vardı sanki, o tur başladığında çok yavaşladı. Neyse gelmşş, geçmiş olsun...
Çok olağan bir kazaya benemiyor zaten, küçük hareketler neden oldu. Adamlar çok limitte gidiyor, ucuz atlatıldı.
Mercedes motoru ile arayı kapatmış diğer takımlar sanki. Redbul bile düzlük canavarı Williams ı geçebildi ise...