bu ekiple yarış izlemek ve yorum yapmak çok eğlenceli ;) forumdan neden bu kadar az ilgi var anlamak zor, rolling videosu paylaşsak bir kaç tane daha ilgi görür :)
Printable View
ros da temastan sonra dışarı çıkmayı kendi seçti ama,temas yüzünden yoldan dışarı uçmadı.içeride kalmayı seçseydi o kadar sırada kaybetmezdi bence.
kafalamıyor da olabilir çünkü kerbin üstüne çıkmamış ham.ama muhtemelen çok içerden dönmemesinin sebebi rosbergi sıkıştırmaktı
ilk hamleyi sola yapsa ROS u kaçırırım diye düşündü bence, elbette gördü VET i latife yaptım :D dünden beri Ferrari çok hızlı diyordu, yarış aslında ferrari güncellemeleri ile HAM in sakinliği arasında geçti, Pirelli bitmeyen yumuşak lastik yapmış onları da es geçmemek lazım :)
Her takım lastikleri böyle kullanamıyor, Ferrari ve Mercedes te bu böyle...
Şu anda Merc'in bariz avantajı lastik kullanımı olarak gözüküyor. Çabuk ısıtıyorlar, çok uzun süre kullanabiliyorlar. Buda onlara stratejik avantaj sağlıyor. Ferrari'de çok iyi ama daha sıcak havalarda daha iyiler. Yaz sezonunda çok daha güzel yarışlar izleyeceğiz... Mercedes'in 1000 km lik illegal testleri işe yaramış! bombayı attım kaçıyorum...:D herkese iyi akşamlar...:)
vettelin startı harikaydı elinden geleni yaptı fakat ferrari stratejide yine batırdı, öndesin tek pit stopla devam etmen lazımdı ..
hamilton adil yarışmıyor rosbergi dışarı attı, monacoda da ricardonun önüne atladı
yarışın adamı bence verstapen dir, sürüşünü ve sonlardaki rosberge savunması çok iyidi
bu yarışın kaybedeni de raikkonendir, birkaçtur daha olsa ricardoya da geçilecekti, rosberge direnemedi bile, bir raikkonen fanı olarak gerçekten üzüldüm. her turda vettelden 0,5-0,6 sn. gerideydi. artık bırakma vakti geldi buz adam go home kimi :(
Ham klasık cırkeflıgı ıle Ros'un gecıcegı kapıyı kapattı kı normal ancak bunu teması goze alarak yaptı.
Zaten vet cokkkdann kalkısda almıstı ham'ı... Pekı ros ayagını gazdan cekmese ne olucaktı? Yıne ıkı merc kaza yapıcaktı...
Ben olsam burnumu sokmusken devam ederdım,zaten sampıyonda ondeyım...
Kafadan kaymamı? Oldu.... Dın kardesıyız recep :)
Su bır gercek;2.pıt stopdan sonra Vet cok hızlı fark kapamalıydı ancak 0,2-0,4 sec alınca her tur,ısler ıstedıgı gıbı gıtmedı.
Ferrar yumusak ve yenı lastıgı sevıyor,sonrası gelmıyor malesef....
Yarışın tekrarını şimdi izledim . Farkında mısınız , FİA'nın koyduğu kurallar sanki bize de yansımış? Ros Ham temasını tartışır olduk.
Max gerçekten çok iyi onun dışında Sainz'da çok hoşuma gidiyor.
Kanada takvimde en sevidiğim yarışlardan biriydi ama bana çok zevk vermedi açıkçası.
Ham çok iyi strateji yaptı bana göre .
Vet'in startını izlediğimde acaba fodepar mı yaptı diye düşündüm, o derece iyi kalkış yaptı hatta senenin en iyi kalkışıydı.
Alonso gibi bir yeteneğin rekabetin içerisinde olmamasına çok üzülüyorum , keşke McLaren Merc motorundan vaz geçmeseydi. Eminim ki çok daha zevkli bir sezon izleyebilirdik.
Bakü' yü merak ediyorum , imkanlar dahilinde seneye gidip izlenebilecek yarış, umarım keyifli geçer.
Forumda dikkatimi çeken bir başka konu ise; Bülent abinin dediği gibi şu konuya yazan bir avuç insan olmamız. Motorsporlarının zirvesinin bir otomobil forumunda bu kadar az takipcisinin olmasının sebebi acaba pist kültürüne ilgisizliğimiz ya da uzak oluşumuz mu , yoksa F1'in eski keyfinin olmayışı mı ?
Kesınlıkle 1.madde...
Ham vs Ros cekusmesı 6 sene once olsa,parcalar havada ucusurdu ama sımdı kımın gozu karaysa o galıp gelıyor.
Tabı bunda Ros'un stılıde etken.
Baku ıcın sunu dusunun;taaa kanada'dan baku'ye onlarca malzeme gıdıcek... Ne lojıstık operasyon ve bunu 2 gunde halletmelıler... Avrupa ıcınde olsa yolla tırları ama oradan baky'ye... Takvımde sıkısık zamanlara gırdı. Operasyon muthıs...
Güzel yarıştı. Vettel acayip bir kalkış yaptı gerçekten . Ham içeride olmanın avantajı ile ilk virajda dışa açıldı ve Ros a yer bırakmadı. Bence Ros aynı pozisyonda olsaydı kesinlikle o da Ham ı dışa atardı. Ros zorlamayıp yerini korusaydı yarışın ilerleyen bölümünde güzel bir kapışma izleyebilirdik. Belki de güzel bir kaza mı demeliyimdim . Artık birbirleri ile inatlaşmaktan vazgeçmeleri lazım. Önümüzdeki yarışlarda iş daha çok kızışacaktır
Vettel 2. bölümü biraz daha fazla uzatıp 3. bölümü aynı lastik ile sürseydi belki daha fazla avantajlı olabilirdi. Yumuşak lastikleri Mercedes kadar iyi çalıştıramadılar. Son şikanda da hata yapınca şansını kaybetti.
Ric tahminimde zayıf bir performans sergiledi. Bu pistte kerb kullanımı çok önemli . Gördüğüm kadarıyla burada sıkıntıları oldu .
Max ise yine iracing te dersine iyi çalışmış. Acayip savunma yaptı . Neden iracing dediğimde bazılarınız bilmiyor olabilir. Max iracing simülasyonunda Team Redline takımında yarışıyor. Geçen sene Spa da yaptığı geçişi hatırlayanlar vardır. Aynı geçişi yarıştan önce iracing te birçok kere çalıştığı bir video yayınlanmıştı Team Redline tarafından. Burada da aynı havayı aldım açıkçası. Yakında bir video gelir. Aslında yarıştan önce , acaba şampiyonlar duvarına patlar mı diye düşünmedim değil .
Ferrari güncellemeleri işe yaramış. Bakalım Mercedes nasıl yanıt verecek. Yarışta ilginç bir şekilde güvenlik aracı görmedik. Öyle bir periyod olsaydı yarış daha farklı ilerleyebilirdi. Yine de güzel yarış oldu.
Max in videoyu da buldum
https://www.youtube.com/watch?v=W2meNRZomfs
https://www.youtube.com/watch?v=W2meNRZomfs
Vay be Max'ın bu yönünü bilmiyordum... iracing merak ettiğim bir oyun ama bir türlü başlayamadım. Hem ekonomik hemde zaman önemli... eski momo racing ile yarışmak istemiyorum... :)
Max in bu video da kullandığı araç eski Williams Toyota F1 aracıydı. Güncel olarak Mclaren-Honda MP4-30 ile yarışılıyor. Şu anda şampiyonada lastik stratejisi hariç diğer tüm stratejiler simüle ediliyor. Farklı lastik seçenekleri de yakında kullanıma sunulacak .
https://www.youtube.com/watch?v=M2eSjcT0Wkk
https://www.youtube.com/watch?v=M2eSjcT0Wkk
Gerçek takvimdeki birçok pist olduğu için takvim olabildiğince birbirine denk ayarlanıyor . Son yarış bir önceki hafta Kanada da yapıldı. Yarışlar canlı olarak yayınlanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=50WO-1JOMH8
https://www.youtube.com/watch?v=50WO-1JOMH8
Vay ve,ilk sol tam gaz gecilen bir yer ama 2. S yani disa acilmak zorunda kaldigi yer ise lift off ile donulen yer.
Helal olsun,spin atmamasi mucize. Ne yetenek varmis. Daha 2 hafta once burada gazlerken RS ile,hep limiti bir tik ileriye tasimaya calisiyordum ve limitlerin ustune cikinca ayni Ves gibi saga atiyor araci. E altimizdaki F1 araci degil,tehlikesi yuksek.
Helal olsun tekrar...
Çok keyifli be... :D
Ferrari zaten hata yaptıklarını kabul etmiş, arrivebane lastik stratejisinde aşınmayı hesaplayamadık diyor. sezon başından beri ne başarnız oldu ki .
Mercedes ve redbull sadece arac olarak degil padok çalışanları olarak taktik hesaplama strateji olark ferrarıden kat kat iyiler.
Yarisdan 1 saat sonra kabul etti hatayi...
Eee,bunun faturasi olucak mi? Eski yonetim olsa olurdu,simdi sozum ona daha "profesyonellestiler"