antrenmanlarda 2. seanslar başladı.
Printable View
antrenmanlarda 2. seanslar başladı.
Daha ince yazdigim gibi,bol bol arkadan kayma yasanicak. Ric'de bunun kurbani olmus. Garip bir haftasonu bizi bekliyor...
ilk sektör sonu uzun düzlükte frene az basan karşıya bakkala gidiyor :)
Mercedes Ferrarinin hızını sakladığını düşünüyor, şimdilik saki gidiyorlar... pist çöp, kimse kusura bakmasın, hiç bir karakteri yok bütün pistler az biraz çizmişler işte... o kadar uzun bir düzlükten sonra 2-3 araç fren kaçırsa, o kaçma koridoruna beraber dalsalar facia olur...
Uzun düzlüğe bir iki şikan daha ekleyebilselermiş bence daha iyi olurdu. Neyse ki bu hafta Le Mans var.
antrenmanlara çok fazla şanzuman arızası oldu, bakalım ne gibi açıklamalar gelecek...
Bana ABD yarisini animsatti , yarisi duz obur yarisi virajli
http://www.allf1.info/tracks/indy.jpg
https://gpticketshop.com/public/imag...ak.gif?temp=30
Uzun duzlukte Renault ve Honda ne kadar siriticak merak ediyorum , dar olan yerlerde en ufak bir kazada bile guvenlik araci girecegi icin supriz stratejili isler ortaya cikacak.
gp2 de böyleyse ....
[QUOTE=Eriador;8136683]Bana ABD yarisini animsatti , yarisi duz obur yarisi virajli
en azında abd dekı pıstekı cızım ve vırajlar bellı bır acıda cızımızl.
Pıstın kus bakısı sag yarısı resmen cetvelle cızılmıs gıbı. Ne emek ne yaratıcılık nede cekıcılık var....
Baku ıcın ne odedıler takvıme gırmesı ıcın,bılen var mı?
Buarada Le Man baslıyor, 17 Tshırt'umu gıydım bugun :cool::cool::cool::icon_tup::icon_tup:
Bol scli bir yarış olacağı garanti, yarışı bir bütün olarak viraj viraj takip etmek mümkün olmayacak gibi.
Çok süpriz bir kazanan olabilir. Kaza yapan tek gitmez bence birkaç kişiyi daha götürür yaninda
4 de sıralamalar var.
Tahminleri alalım .
Kesin fazla birsey odediler....
Merc 1-2 ancak 3-4 suprize acik.
Mcl iki araçla ilk 10'a girer mi?
Pist çok vasat gerçekten...
Keske bol bol arkadan kayma yasanacak diye tahmin yapmasaydim keske ama pistin yapisini gorunce,pist tecrubesi olan birinin basitce anliyacagi bir tahmin....
Ne salakca dizayn arkadas!
Haydi son bolum basladi...
Ham 3 kere pist disina kaydi ayni noktadan
Ahahah ham belliydi ya resmen .