ben bu yarışta raikkonen i baya hırslı ve istekli gördüm 5 sn ceza olmasaydı, son turda pereze geçit vermeyip 3. olurdu :)
Printable View
ben bu yarışta raikkonen i baya hırslı ve istekli gördüm 5 sn ceza olmasaydı, son turda pereze geçit vermeyip 3. olurdu :)
Sanmıyorum cunku yasadıkları bazı ortak sorunlar vardı.
Yada zaman turlarına bakarsan yarıs ıcınde cıddı hızlı. Bırseyler konsatrasyonunu bozdu cumartesı ve devam ettı.
Sureklı sorun bıldırdı pıt ekıbıne ama hızlıydıda bolum bolum.
Sezon bitti, gelelim 2017 sezonuna. Ben, babam ve nişanlımla birlikte 2017 yarışını yerinde izlemeyi düşünüyorum . Gectiğimiz sene yarışta resmen şehire aşık oldum . Yarışı izleyene kadar Bakü hakkında tek bir fikrim bile yoktu ama gördüklerim beni çok şaşırtmıştı.
Gelelim asıl olaya;
Ayın birinde Bakü F1 biletleri %30 indirimle satışa giriyor, eğer forumdan da gitmeyi düşünen varsa birlikte bir organizasyon yapsak çok keyifli olmaz mı ? Mesela Murat ve Bülent abiyle tanışmayı çok isterim, bunun dışında eriador Kaan, ismini bilmediğim Bason :) , Levent ... (başlıktan ismini unuttuğum varsa affola)
Keşke ülkemize geri gelse de forum olarak tribün kapatsak :hihih:
Takvim bellimi ne zaman bakü?
16-18 Haziran'mış valla pasaportu ve maddiyatı ayarlarsam olabilir :)
@Mehmet Gazihan
tüm takvim var abi burda sadece biletler satışa çıkmamış henüz.
Formula 1(R) - The Official F1(R)Ticket Store
linki unutmuşum :D
En son baktığımda uçak bileti 300 lira civarıydı ( tabi o tarihe ne olur belli olmaz) vize zaten istemiyor.
İkinci üni. 9. sene benimde @levent
Neden Baku?
Italya-Belcıka yada avrupa GP sı degıl?
@997 Diğer iki ülkeyi gördüğüm için bana Bakü çok çekici geliyor, biraz da şehiriçi yarışı olması .
İlginc deneyim olabilir,bende oralara hic gitmedim.
Bu ulkeri tercih etmemde ki sebeb bu kulturun oturmus olmasi,bundan dolayi soludugun hava farkli. Yoksa degisik tecrubelere acigim.
bakü gp dediklerinde aklıma gelen ' mokoko ' :) :) :)
merhaba arkadaşlar.
Vizede sorun cikicagini sanmam...