Fotolar cok güzel,belli ki güzel gecmiş.. Keske kimse aksilik yasamasaydı..
Katılan herkese tebrikler..
Printable View
Fotolar cok güzel,belli ki güzel gecmiş.. Keske kimse aksilik yasamasaydı..
Katılan herkese tebrikler..
kim kimi cekti kurada neler oldu biri ayrıntılı yazabilirmi
yaaaaaaaaaaaa AHHHHHHHHHHH herkese tebrikler arkadaşlar yarışan katılan herkesleri arkidişlerim hemen hepsi hepsini tebrik ediyorum
ama basmalıydık :( basmalıydıkkk :) ismail abüüüüüüüüü basmalıydık anladın sen beni :)ahh :( bidahakine inşalllah aks problemimizi çözünce
yarıs cok zewklıydı bana gore...gelen butun araclar cok guzeldı..bugaru ıle sıdıkla ablayı ozellıkle dıkreksıyon kabılıyetı ıcın tebrık edıyorum..hepımızı bı ayaga zıplattı yuregımız agzımıza geldı ama benım dıen oyle toplayamazdı helal olsun:D herkez bı sanssızlık yasadı..ısmaıl abı yarıstan once aks kestı..justy ıle murat abı sanzıman kovanını kırdı,zn ıle yasın nasıl bı 2ye cektıyse vıtes 2de kaldı...ama butun sanssızlıklara ragmen cok guzel zewklı dostluk ıcınde makarası bol bı yarıs oldu...gunun zamanı ısmaıl abıye aıt nossuz 10.95..2. bugaru 2.0lt gt 30 ıle nossuz 11.74..bu zmnlar bıle bu sporun nerelere geldıgını az cok gosterıyo;) artık butun yarıscılar asfalta ınat pılotajları ıle enstanteler yaratıyolar hepsını tekrar tebrık ederım...
bı parantezde hayabusaya acalım..ben bole sıfır hata, ok gıbı motor kaldıran ınsan gormedım onuda tebrık edelım..ztn kendısı tr motodrag sampıyonuymus...baya gıdıyo:D gozlerımıze ınanamadık:D
ahmet abi ile sıdıka ablanın kalkışları cok heycan verici idi hatta mükemmeldi cok heycan yaşattı bizlere her iki pilotuda tebrik ederim...
Semih saolsun güzel haberleri aldık Ismail abi tebrik ederim :) Aksilik yaşayan herkese geçmiş olsun , katılan herkesi medeni cesaretinden ötürü kutlarım
şerit değiştirme sanki show amaçli gibi olmuş allah korumuş
Allah korumuş .
Allah korumus gercekten
cidden allah korumus tebrık ederım yanlız nasıl bir kosntre olunmusa yarış devam edıyo
Şampiyonlukalarıda tebrık ederız
evet arkadaşlar kazasız belasız bir sezon daha bitti cumartesi günü akşam altıda akhisardaydım bir yagmur yagıyordu çok korktum yarışlar kötü geçecek diye .
fakat sabah kalktıgımızda hava kapalı ama yagmur yagmıyordu
bu arada piste dogru yola çıktık piste girdigimide üç araç hariç bütün araçlar orda idi justi,satonun saxso ve fatihin bmw çekiçi yolda arıza yapmış onun için daha gelmemişti
biz arabayı indirdik arabanın ısınmasınn ardından bi deneme yapmak için startın ters istikametine dogru gasladım bu arada arka aks kesti hemen arabamızı kadırdık ustamız gökan usta hızlı bi şekilde elimizde yedek bulunan akisi taktı tekrar denedik bir problem çıkmadı artık yarışa hazırdık fakat gelmiyen araçlardan dolayı yarışa tam üç saat boyunca başlayamadık bu arada araçlar geldi artık araclar hızlı bi şekilde indirildi yarışa hazırdık,
kuralar çekilirken justi murat kardeşim kendisinin denemek istedigini söyledi ve izni aldı ve piste çıktı,iyi bir kalkış yaptı 1 arkasından 2 taktı sonra üçe takmak isterken zannediyorum vites bire girdi ve şanzıman patladı çok üzüldüm murat orda bulunan arkadaşlardan bi tanesinden bir subaru bularak yarışa katıldı,kurada herkes bir birine bıraktı kuarayı torbadan çıkan ilk numara bay olacaktı kurayı ben çektim ve kendi numaram olan on numarayı çektim bay ben olmuştum normalde bay çekmeyi sevmem ama telafisi olmayan bir yarış oldugu için iyi olmuştu benim açımdan murat ve zn start aldılar zn farklı bi şekilde giderken 2 den 3 e atamadı çünkü araç 2 den çıkmıyodu,ve murat yarışı aldı,ve artık dönüm noktası olan son yarışa gelmiştik normalde yarışlarda rahat bi kişiligim vardır ama arabam arıza verirse diye biraz endişeliydim ilk kalkışı yaptık elimden geldigi kadar arbaya yüklenmeden kazanmak istiyordum ve öyle oldu kazandım artık daha rahatdım ikinci kalkışımda birazdaha yüklendim ve 10.95 çıkardı hiç nos basmadım ZN VE JUSTİYE ARIZALARINDAN DOLAYI GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM DÜZGÜN BİR YARIŞ OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ONLARLA DENEYEMEDİK VE BU SENE ŞAMPİYON OLDUGUM İÇİN MUTLUYUM .
Katılar ve bu sezonu kovalayan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum hepsine teşekkür ediyorum
YARIŞLAR BİTİKTEN SONRA DOGAN KIRBAŞ ABİMİZLE BİR DENEME YAPMAK İSTEDİK
DOGAN ABİDE ÜÇ ADET TAM ANLAMIYLA MODİFİYE HAYABUSA VAR BUNLAR BİRİSİ NOSLU DİGERİ TURBOLU VE ATMOSFERİK OLAN DRAG İÇİN YAPILMIŞ MOTORLAR BUNLARDAN ATMOSFERİK FAKAT DÜNYA ÜZERİN DE İKİ ADET BULUNAN DRAG İÇİN YAPILMIŞ BİR MOTOR DOGAN ABİ İSMAİL BENİM ARKAMDAN 50,60 METRE FARKLA GELİRSEN TÜRKİYEDEKİ ÇOGU MOTU SIFIRDAN KALKARAK GEÇEBİLECEGİMİ SÖYLEDİ
VE KALKTIK ARTIK BÜTÜN GÜÇLERİN KULLANMA ZAMANI GELMİŞTİ GÜZEL BİR KALKIŞ YAPTIM FAKAT VİTESLERİ HIZLI GEÇİRDİGİM DE DEBRİJAJ KAÇIRIYORDU ÖYLE OLMASINA RAMEN DOGAN ABİYLE İKİ DENEME YAPTIK FARK 50,60 METRE İDİ BU BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ ARTIK BU HAFTALARDA ANKARADA MOTORLARLA DENİCEM BENİM İÇİN GÜZEL BİR GÜNDÜ TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM GELEN KATILAN İZLEYEN KİŞİLERE
NOT.GÖKAN USTA SANA TEŞEKKÜRLERİN EN BÜYÜGÜNÜ EDİYORUM GENE SON DAKİKA GÖLÜ OLDU SEZON BİTERKEN YAPTIGIMIZ ÖZVERİLİ ÇALIŞMA BİZE ŞAMPİYONLUK GETİRDİ PT SERİLERİ SENİNLE HER ZAMAN YENİ PROJELERLE DEVAM EDECEK
İsmail senide burdan tekrar tebrik ederim hakkaten güzel proje oldu iyi iş çıkardınız.durmak yok yola devam;) gelsin yeni projeler bütün motorları geçmemiz lazım:)
ismail abi videoları şuan upload ettim. izlersin fark ilk kalkışda 50 metrenn cok daha altında gibi videoda. Tişörtler le birlikte tüm yarışın dvd göndercez.. Şampiyonluk için tekrar tebrikler
Buda video iyi seyirler....
http://videos.streetfire.net/video/2...usa_201543.htm
İsmail biraderim ve sevgili ustam Gokhan Tr sampiyonlugunuzu en icten dileklerimle kutluyorum. Cok emek verdiginiz cok ugrastınız ama ortaya guzel seyler cıktı.
eheheh tilton 4 carbon :) sipariş etmek lazım ben test ETtim süper bir debriyaj :)
ismail abi tebrikler
başarılarınızın devamını bekliyorus :)
Tebrikler bugaru msupra saxo. Bu arada allah korumuş cidden tehlikeli olmuş.
hadigecmis olsun.
msky cok guzel yurumus masallah,sidika ablayada buyuk gecmis olsun , herkesin harcidegil oyle bir toparlama šekli..
tebrikler herkese..
ayrıca bugaru ile yarışan sıdıka hanıma hem geçmiş olsun hemde soğuk kanlı bir şekilde toplayabildiği içinde bravo gerçekten, Allah korumuş.
herkesı tebrık ederım ayrıca sıdıka hanımıda tebrık edıyorum cok buyuk sogukkanlılıkla aracı toparlamıs allah korumus basarılarınızın devamını dılıyorum arkadaslar
ismail abi tebrikler başarıların devamını dilerim.gökhan ustaya da ayrıca tebrikler
şampiyonları kutluyorum tebrikler teşekkürler. yalnız ahmet abimizde fena makas atmış çok sogukkanlı davranmış 2 pilotta. harbiden helal olsunn....
katılan herkesi tebrik ediyorum abi sky a 2 de kanat takıp uç olmazsa maşallah diyelim çok güzel yürüo,sıdıka abla ve hasan abi sizede çok büyük geçmiş olsun bugaru da şahlanıo maşallah :icon_tup:
ilk önce şampiyon olan pilotları kutlar.drag da yarısan aracların teknık servıs ekıplerını boyle guzel aracları hazırladıkları ıcın tebrık ederım
ben çokomel tercih ederim:)
herkese tebrıkler sampıyonlara katılımcılara teknık ekıplere seyırcılere bı tek federasyona tebrık yok bu sene cektırdıklerı duzensızlıklerı ınsanları nası magdur ettıklerınden bıseyler cıkarıp seneye agız tadıyla ızlenıcek takıp edılıcek yarısılıcak bı sezona ımza atarlar ınsallah...?
Bugaru gerçekten de büyük tehlike atlatmış ve Sıdıka hanım büyük bir soğukkanlılıkla yola devam etmiş. Ahmet de aynı şekilde tabi... Sezon boyunca tüm yarışanlara ve özellikle de sezonu şampiyon olarak tamamlayanlara tebrikler...
valla sınıflarında sampıyon olanları kutluyorum. Hasana abı aracınız gercekten gordugum en guzel araclardan cok guzel. ınanılmaz kalkıyor. sampıyonlugunuz hyrlı olsun. Ahmet abı senınde aracın fena gıdıo yaw. ınsallah seneye daha ıyı olucak. Ismaıl abı sampıyonlugun hayrlı olsun bıtanesın. Turan abı kalbımızde yasıyor :)
Murat abı nın justy zaten laf yok ama bırsey soylemek ıstıyorum. bu dragseverler bır federasyondan bırde senın sanzumandan cektıler abı :)
zn ye de tekrar gecmıs olsun. ınanıyorum Tork garage Hakan Korhan elınızden gelenı yapmıssınızdır. bu sene ulusala gırmedım ama seneye eger gercekten federasyon bırseyler yapamk ısterse katılıcam. onumuzdekı sezon guzel olur ınsallah guzel yarıslar gecırırız.
katılan, yarışan herkese tebrikler hakikaten zor olanı yapıyorlar bu şartlar altında, bana göre yarış olmaması için her türlü olumsuzluğu yapıyorlar fakat yinede yarışıp güzel şeyler ortaya çıkıyor, koca bir yaz varken bariz kış mevsiminde böyle bir yarış yapıldığı için federasyonu kutluyorum bu havada ne lastik tutunur nede Allah korusun bi kontrol kaybı olsa o lastiklerle o süspansiyon ayarlarıyla herhangi bir otomobil toparlanır, Sıdıka hanımı pilotajı için tebrik ediyorum
zn ve justy adına üzüldüm ayrıca buraya yazmadığım teknik sorun yaşayan yarışmacılara geçmiş olsun diyorum
bugaruyu turbo vtsi tebrik ediyorum ikiside güzel otomobil
İsmail abi ve e30u ayrıca kutluyorum nossuz güzel derece çıkarmış, inşallah seneye 9 saniyeleri görebiliriz güzel uygun pistlerde
maşallah bütün araçlara..tebrikler yarışmacılara gerçekten bu şartlarda yarışmak emek harcamak kolay değil..
bugaru ve EB saxoyu allah korumuş gerçekten.. maşalllah ikinisine çok güzel yürüyorlar,
inş daha nice draglara..
cokcokcok :) ahahahahahahah
Yaa bu videolarda ahmet agbi bugaruyu geciosa butun sezon 400meetre olsa nasıl zevkli yarışlar olurdu tahmin bile edemiyorum sıdıka abla ve hasn agbiyide canı gönülden kutlarım