Burasi haber kosesi olsun , guncel haberleri burda paylasip , konusalim
Burasi haber kosesi olsun , guncel haberleri burda paylasip , konusalim
Konu ef186 tarafından (28-12-2016 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
baslangic Buyrun Brawn reis Mercedes'e gecirdi .
Brawn: Wolff ve Lauda'ya guvenmediğim icin Mercedes'ten ayrıldım | Formula 1 haberleri | Motorsport.com ( haberin tamami icin tiklayabilirsiniz )
Ross resmen ezmis paralari ile buraya geldiler yoksa bir hicler demis . katiliyormuyuz ? katiliyoruz . Ross gec Ferrari'ye topla su takimida toktla sunlari.Bitsin bu kirmizi hasret.
Brawn bos adam degildir , gundemde olma gibi bir derdide yoktur. Ferrari bile geri donduremedi adami ama simdi sanki intikam yemini icmis yada calisma arzusu gelmis gibi.Brawn in dna si F1 dir.RedBull ; un takim patronu C. Horner bile yeni kurallari Brawn'in yazmasi gerektigini soyliyerek onun buyuklugunu gostermistir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
O degilde yorumlara goz attim , arada Brawn mercedes'i biraktintan sonra Mercedes sampiyon oldu , Brawn hic birsey yapmadi diye dusunen yazan edenler var , yazik cidden yazik.Bir kez daha F1 i bu forumda yasadigim icin mutluyum.Gerek yok oyle cok kalabalik yerlere.
Brawn hiç bir şey yapmadı diyen adam F1'den zerre anlamıyordur. Adam dokunduğunu şampiyon yaptı, en çok Scumacher ekmeğini yedi
Brawn kuralına göre oynardı, kurallarla oynayarak değil bence az kaldı bazı şeylerin ortaya çıkmasına...
Turbo motor donemi kura kitapcigini yazan ana adamlar arasinda Ross vardi . Mercedes bu sayede cok ustun oldu bunu Berni E. kendi belirtmistir.
Hamilton: F1 aracında hic ciş yapmadım ama Schumacher yapıyormuş | Formula 1 haberleri | Motorsport.com
diye bir aciklamasi var Lewis'in.Yasam savasi veren bir adam hakkinda boyle konusmak ancak Hamilton'un karekteridir.Pistte baska hic bir pilot bunu soylemez.
Lewis istedigin kadar kas hic bir zaman Schumacher ile ayni ligte olamiyacaksin . Hersey eline altina hazir , gridin en iyi araci ile F1 e girseydi senin gibi 10+ sampiyonluklari konusuyorduk bugun biz.
Schumacher zamaninda iyi bir araci vardi diyenlerin yarisi Hamiltoncu McLaren'den ciktigi icin ama simdi kendi attiklari laflari bir bir yiyorlar afiyet olsun + Schumacher ezdigi bir takim arkadasina hic gecilmedi.
Rosberg'in sampiyon olmasina soguk bakiyordum yetenek olarak hala supelerim var ama sirf Lewis'i madara edicek diye suan destekledigim pilot oldu.
Lewis Hamilton: 'Korku denen şeyi bilmiyorum' - Hayat Haberleri
Hamilton ile ufak bir röportaj yapmış hürriyet gazetesi ve röportajda istanbul parkdan da bahsedilmiş.
" Zorluk demişken, İstanbul Park’ta mücadele ettiğiniz günleri anımsıyor musunuz? Pilotlar pisti zor olarak değerlendirmişti."
- Gerçekten çok güzel bir pistti. Artık o kadar harika pistler tasarlamıyorlar. Mesela sekizinci viraj, of neydi o! Fiziksel anlamda zor, herkes giremez o viraja. İşte iyi pilot olduğunuz öyle pistlerde anlaşılıyor. Gerçekten yazık oldu. Bence İstanbul Park’taki sorun, pistin şehir merkezinden çok uzak olması. Üstüne bir de bilet pahalıydı. Bernie’ye (Ecclestone) söylemiştim, “Düşür fiyatları, daha çok insan gelsin” diye... İstanbul’u seviyordum çünkü.
@Mert_can41 biletler pahalı mıydı ? Dünyada ilk defa bir şey bizde en ucuzdu , gurur duymak gerek . Sana değil Ham'a söylüyorum bunu, iletirsen sevinirim
Bilet fiyatları değil içerire herşey pahalı malesef simit ve su 5 - 10 tl ye satılıyordu
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
Ron Dennis McLaren'den ayrılmış .
Resmi: Ron Dennis McLaren yonetiminden ayrıldı! | Formula 1 haberleri | Motorsport.com
Konu Eriador tarafından (28-12-2016 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.
Alonso: Şampiyonluk icin yarışmayı ozledim | Formula 1 haberleri | Motorsport.com
Bu link'i iyi okuyun .Cok iyi bakin.Burda bir kac akilli vardi onlara ders niteliginde olsun.
F1 kazanani yazar . Hak edeni degil . Sen 1. ye 10 puan verildigi sistemde 26 puanlik farki kapat ardindan son 2 yarisa lider girerken sondan bir onceki yaris Japonya'da lider giderken motorun patlasin son yaris Brezilya'da Fisichella yarisin baslarinda lastigini patlasin herkres seni gecsin 1. nin 70 saniye arkasindan son siradan gel yarisi 4. bitir ama sampiyon olama ( tum bu sartlari dusuk lastiklerle yap )
-
Alonso, F1'deki en zorlu savaşını 2006'da Michael Schumacher'e karşı verdiğini itiraf etti.
"Bridgestone ne zaman iyi performans gösterse hep en iyisini yapmayı başardı. Ancak Michelin'in sahip olduğu bir avantajı vardı ve kendimizden oldukça emindik."
"Hafta sonu geldiğinden ondan çok daha fazla puan alacağımızı düşünürdük. Ancak bir şekilde hep orada olmayı başarırdı. İkinci olurdu, üçüncü olurdu veya dördüncü olurdu ama hep ekstra bir şeyler yapardı."
"Savaştığım tüm bu sürücüler içinde bunu yapabilecek tek kişi oydu."
-
Konu Eriador tarafından (28-12-2016 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
O akıllılardan biride ben oluyorum çok şükür ki o kadar akıllıyım... Pehhh...
Newey: F1 hibrid kuralları sadece bir 'pazarlama' taktiği | Formula 1 haberleri | Motorsport.com
Adrian boyle dusunuyorsa artik birseyleri duzeltmenin vakti gelmis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)