2017'de 4-5 saniye daha hızlı olacak araçlar.
Araçların genişlikleri artacak, lastikler de ona keza.
Ön arka kanat genişleyecek ve arka kanat alçalacak.
Büyük bir sezon olabilir.
Printable View
2017'de 4-5 saniye daha hızlı olacak araçlar.
Araçların genişlikleri artacak, lastikler de ona keza.
Ön arka kanat genişleyecek ve arka kanat alçalacak.
Büyük bir sezon olabilir.
Sebebini bilmiyorum fakat Red Bul takımını sevemedim , fakat max hayranıyım bu genç yaşta bu yetenek , inşallah mercedes'e geçer efsane olur , bizde keyifli yarışlar izleriz.
%70 Bottas icin olucak anlasilan . Williams ile pazarliklarin son asamasindalar o olmadi Wehrlein gelicek gibi gozukuyor.Kimi yerlerde Button'a teklif edildi ama Button Kabul etmedi yaziyor ?Oyle ise Button ciddi bitirmis F1'i kafainda . Ben en cok ALO'nun gelmesini isterdim .2007'den sonra tekrar HAM-ALO ayni takimda olmasi F1'e ciddi renk katardi.Olmadi Kamui Kobayashi en son Lemans'da guzel surus gerceklestirmisti , hele Suzuka'da Sauber ile millet dove dove gectigi yaris efsaneydi :)
motorsport.com haberine gore Massa 1 sene daha Williams'a evet demis ( Massa'nin orada yazarlik yaptigini dusunursek kesin dogru haber ) , buda Bottas Mercedes'e geciyor demek oluyor.
Massa, gençlerin önünü aç artık . Koltuk doldurmaktan başka bir şey yapmıyor.
Massa zaten ilk Williams'a gittigindede Bay E cok guzel kayak yapmisti , gridde Brezilyali pilot ticari pazarlama acisindan onemli diye Massa icin Williamsla konusmuslugu var.Gecen sene Bottas ve Massa siralama mucadelesi 17-4 ! Isin ilginc tarafi ben Bottas'i oyle super bir adam olarak gormuyorum .Dusunuyorum dusunuyorum aklima super bir yarisi gelmiyor ? Varmi aklindaa Bottas'in super bir yarisi gelen yada yaptigi enfes bir gecisi ? Ilk turo sezonunda Williams'in araci cok iyidi o sayede biraz parladi ama o sene Massa'da parlamisti.Tek aklimda olan temiz yarisiyor cirkeflige yatmiyor umarim yanilirimda Mercedes aracinin verdigi gazla sinif atlar HAM'a rakip olur.
ALO'nun sözleşme durumu ne ? Alo Ham ikilisi F1'e çok zevk getirir. Bottas'ın ne işi var Mercedes'te
Alo'nun 1 sene daha anlaşması var. Ham'ın yanına Bottas çok daha mantıklı Mercedes için. Rosberg-Hamilton gerilimini yaşamak istemeyecekler bir daha. İdare etmesi kolay, aracı tek parça getirecek, takıma destek bir 2. pilot arıyor adamlar. Tabi ki herkes fırsatı gelince bunu kaçırmak istemez ancak Alo-Ham çok ağır bir kadro ki gördük takımın yönetimini... Mclaren canlansada biraz, mücadele içinde görsek Alonso'yu da. Kariyeri bitti adamın hala araç gelişecek diye bekliyor...
@bason McLaren'in canlanması çok zor artık bana göre. Williams'la aynı yolda ilerliyor. Bildiğim kadarıyla Ron Dennis de bıraktı McLaren'i, yani işi çok zor. Alonso'nun zaten kaç senesi kaldı, cidden üzülüyorum adama.