Sureler nedense iç acıcı değil...
Saglık olsun.
Dun 488 pista ıleturumu koymustum,buda porsche ıle ilk turum.
YouTube
Sureler nedense iç acıcı değil...
Saglık olsun.
Dun 488 pista ıleturumu koymustum,buda porsche ıle ilk turum.
YouTube
C seansındaki Alfa'lar çok güzel bir görsel şölendi.
156 GTA, Giulia, 4C, 159 Stationwagon, Spider, Giulietta görebildiklerim arasındaydı.
Bir Petrolhead olarak start&finish düzlüğünde 156GTA'nın yüklü Polo TDI'a geçilmesini hoş karşılamıyorum.
Ne de olsa turbo = haram beygir
Bir de geçerken tozunu yutturur gibi siyah duman, olmadı be
Yalnız dikkatimi çeken bir husus oldu, park alanının sağ köşesi Alfacıların buluşma yeri gibiydi. Üzgün surat 166 başta olmak üzere katılımcılar arasında da güzel Alfa'lar vardı. Hoş şeyler bunlar, yüz güldürüyor.
Konu ayakliPC tarafından (16-06-2019 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Türkçe Karakter
Katılım yüksekti, pist sıcak ve nisana göre tutuş ciddi azdı ( bence) , pist içi trafik yoğun olduğundan da süre almak özellikle pazar günü imkansıza yakındı. Stage 1 Polo 1.6 tdi ile 2,44.9 alabildim en iyi.
Konu barisy tarafından (17-06-2019 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
Güzeldi bence, trafik müsaitti benim ama arabam ne yazık ki fren anlamında beni yarı yolda bıraktı Frenler 1 tur bile dayanmadı. Bu pist frenlerim dayanır çıkışında disk balatamı alırım mis gibi dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı yağ sıcaklığım anlamsız şekilde çok çabuk yükseldi, ben de çok zorlamadım, Bende süre kasmak yerine arkadaşlarla kapıştım keyifli bi şekilde. 2.48 falan çıktı galiba, haziran-temmuz-ağustos piste çıkmayı artık düşünmüyorum. Araba dayanmıyor. Arkadaşın octi rs arıza yaptı, araçları değiştik 2 haftalığına, benim sökük poloyla aksaray a dönecek yarın sabah, octiyi hafta içi olmasa da hafta sonu birkaç işin uzmanı kişiye göstereceğim. Sebebini bir türlü çözemedik, vagcom da yetersiz yakıt basıncı uyarısı vardı, ha bide dün yolda yolda peş peşe gelirken ankaradan fren arızası yaktı balataları kontrol edin diye, hayvan gibi balata var oysaki büyük ihtimal fişi falan bozuldu, şanssızlık işte(cenabetlik daha uyacak gibi), gelen geçen abi güzelmiş diye diye nazar değdirdi arabaya
Konu Özgür Güneş tarafından (17-06-2019 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir.
typer pistte keyifliymiş sevdim ama ben de freni yarı yolda bırakanlar arasındayım gidiş tutuş yeterli ama frenleri piste uygun bir hale getirmem lazım.
aracla ilk cıkısım aracı tanımak için iyi fırsat oldu 2.55 dönmüşüm ama daha zaman kazanacak cok viraj ve noktam var aracı ve kendimi geliştirmeye devam.
Buğra abiye bir kez daha burdan teşekkürler, elinize emeğinize sağlık.
Dün ilk kez çıktım 1.2 TSi Polomla. H&R Coilover, yazılım ve Nexen yol lastiği vardı 17. Ben kendi adıma çok keyif aldım çok zorlamadan kullanarak. Çizgiyi takip edip frenlere aşırı yüklenmeden sorunsuz bitirdim. Lastiklerimi hiç aşındırmamış olmam en sevindirici kısımdı.
Emeği geçenlere çok tşekkürler.
pistte kim foto çekti nereden ulaşabiliriz.
Bende ilk tecrubemi yasadim
Stage1 Polo Gti - Stock suspansiyon Bridgestone Potenza S001
Video kayitlarina gore en iyi surem 3:05 daha alti olabilirdi ama araci cok fazla zorlamak ve yipratmak istemedim. 10-15 saniye icin frenler ve lastiklerden vazgecmem gerekiyordu
Ilk izlenimlerim cok keyif aldim. En iyi surem sert kullanimda degilde normal surusumden geldi
Kesinlikle lastik ve fren iyilestirmesi sart. Araciniz ne kadar iyi olursa olsun 14 virajda lastik ve fren ihtiyaci hissediliyor.
Dün ilk seanstaydım. Baya kalabalıktı, şansıma piste ilk çıktığım için trafiğe kalmadım. Daha ilk turda sarı bayraklar olunca sürem 3.30 üstü oldu ama ilk pist tecrübem olduğu için 2.10luk zevk aldım
tur videosu imzamdaki sayfamda
Konu sinisa tarafından (21-06-2019 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
İkinci pist deneyimim oldu.
Daha önceki 2.45 olan suremı bıraz geliştiririm diye geldım ama sure ıstedıgımız gıbı olmadı.
Ilk tur cok trafıge denk geldım sarı bayraklardan zaten gaz basamadım hıc.
Ikıncı seans da ust uste 3 turda hep 2.50 yaptım
hem yag hem su sıcaklıgı cok yukseldı bıraz sogutup
tekrar gazladım best tıme 2.48 yaptım.
bır sonrakı pıst gunlerde ınsallah semı slıck lastık takıp gelmeyı dusunuyorum
std yol lastıklerı cok kayıyor
Ara ıcı vıdeoyu bu sefer cekebıldım
ben temmuz daki pist gunlerine katılmayı dusunmuyorum eski polo gti ım dan daha hızlı daha iyi yol tutan slick lastikli arabayla polo ile yaptıgım sureyi yaptım ki polo ile gecen yıl ekim de cıkmıstım sanırım hava serindi.
sıcakta araba yurumuyor eziyet resmen eylul/ekime kadar pist mist yok aga
1 video 2 resim de benden gelsin;
yarıp giden M e selamlar golf R ile 3 tur pespese guzeldi...
Konu ahmet3425 tarafından (17-06-2019 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
SOY TÜRKİYE
Daha günün başında @snrk Caterhamlar normalden 3-4 sn yavaş keyfini çıkar süre bekleme demişti
A seansında trafikten 3 dk altına inemedim, çok erken fren yapıp frenim şişiyor diyordu bazı arkadaşlar.. ayak pedalda ne kadar uzun süre kalırsa o kadar çok ısıtırsınız frenleri diyerek tekrar hatırlatma yapayım istedim ilk çıkışımda corolla ile 2.59 yapmıştım yıllar önce oysa ki
C seansında da 2 kişiydim, hafif trafikle 2.53 yapabildim. Dönüş yolunda farkettim turbo contamdan dolayı basınç kaçağım da artmış, o da etkendir ancak süre bazındaki 2.45 hedefimin baya gerisinde kaldım kabaca. Daha sonrakilere umarım diyorum. günün kazasız belasız bitmesi en güzel kısmıydı, teknik aksaklıklar yaşayanlara tekrar geçmiş olsun.
Giulietta ile 2.45 hedefine devam, semi slick ön gergiler ile hızlanacağıma yavaşladım kısacası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)