Corolla ile 4 sene önce çıktım yanılmıyorsam.
07 plaka beyaz Giulietta benim :)
Printable View
bu paylasım da cok basarılı olmus :)
https://i.hizliresim.com/Z5LJk3.jpg
Polo'cu epey katılımcı vardı. Ufak bir kaç tecrübemi yazacağım.
Nisan Ayındaki Setup
Stage 1 yazılım ( 130 hp veriyordur diye düşünüyorum)
17 replika jant ( Lastikle beraber 19,1 kg) 205/45/17
2 kişi ( + 90 kg)
Yapılan en iyi süre 2,47,2
Gps max hız 168 km/h
Haziran Setup
15 Jant ve daha önce Serreste kullandığım Yokohama Advan ( Lastikle beraber 14,6 Kg) 205/50/15 Semi
1 Kişi
Ate Performans diski
Yapılan en iyi süre 2,44.9
Gps max hız 174,8 Km/h
Hava çok sıcak olduğu için tutunma Nisan'a göre çok kötüydü fakat ağırlık azaltımı ve jant lastik değişimi ile daha iyi süre oldu.
Ben uygun hava kalitesinde sadece semi takılı , stage 1 polonun iyi bir sürüşle 2,41 yapabileceğini düşünüyorum. En büyük ihtiyaç güzel bir yarış koltuğu ve kemer. O kadar yatıyor ki 8 den sağ koltukta çıkıyorum neredeyse :D
Benım ıcın de guzeldı.
Kendı aracım tesmen 100hp gıbı geldı
YouTube
Pazar gununden bir video da benden gelsin. Daha kazanilacak cok sure var ama bos olarak sadece 1 tur atabildim onu yukluyorum :)
Not : Kamera seste biraz kayma yapmis.
https://youtu.be/K-su3K-WOIM
iki video arasında araçlardaki bazı farkları fark edilebiliyor haklısınız. ama kendi aracınız da benim statümde olan diğer araçlara göre tabiki kat kat iyi :)
kendi aracınız ile olan videoda da 3.55'e tutuldum :) viraj öncesi ve devamı da çok başarılıydı abi teşekkür ederiz.
Ikı arac cıdden farklı. Pısta 10 uzerınden 9 zorluksa benım porsche 6 falandır heralde.
8 ın cıkısında arkası kaydı,hızım 150 falandı heralde,turda ıyıdı kesmek ıstemedım,tam gaz gıderken bır kac kontra ıle gazlamaya devam ettım :)
Teşekkür ederim,yakında 1vıdeo daha yukleyecegım.
Hemen hemen her videonu izlemeye çalışıyorum abi müsait oldukça. Gerçekten tecrübeniz belli oluyor, ben de kendime iyi şoförüm derim ama izledikçe o anlarda o kadar güzel kurtarabilir miyim süre kaybetmeden bilemiyorum abi :D hiç bu kadar hızlı araçlara binmedim :)
saygılar
Pazar günü çook sıcaktı, kimse istedigi süreleri yapamadı. Tribünde izlerken bile oldugum yerde sucuk oldum. Pisti özlemiştim baya, tanıdıgın arabasıyla sağ koltukta çıktım o bile yetti, 2.23 dönen araba 2.26 döndü ancak çok keyifliydi. Ben de yazılımdan sonra çıkmak istiyordum fakat bu sıcaklarda çıkmak istemiyorum, sonbahara inşallah..