Dönsün de en azından ülkedeki adam akıllı tek pist çürümeden işe yarasın...
Printable View
Dönsün de en azından ülkedeki adam akıllı tek pist çürümeden işe yarasın...
Çok güzel bir haber. Herkesin gözü aydın :)
İyi haber tr ilk geldiğinde f1 davetiyem vardı o zaman yaşımın verdiği şeyle gitmemiştim kafama tükürim
İlk geldiği sene davetiye bulup gitmiştim.. sonra bir daha kısmet olamadı.. Eğer seneye buraya gelir ise tribündeki yerimi alırım yine...
Geçim sıkıntısının yaşandığı bir ülkede bırakın f1 i futbol stadları boş tribünlere oynanan maçlar var ki
Bu millet güya futbola aşırı düşkündür
F1 tribünleri yine boş kalacaktır diye düşünüyorum
Ama fiyatlandırma ve ücretsiz ulaşımla belki dolma ihtimali olur o zaman
f1'i takip eden biri değilim. yanılmıyorsam türkiye'ye 3 kez geldiler ve hiç merak edip de gideyim demedim. ta ki bi arkadaşım davetiye var gel beraber gidelim değişiklik olsun diyene kadar.. ben hayatımda böyle güzel bir tecrübe yaşamadım bu kadar seyir keyfi yüksek bir şey izlememiştim. şimdi yeniden gelmelerini iple çekiyorum kaç para olursa vermeye razıyım :D
Öncelikle : bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak - ekşi sozluk :)
Hayırlı olsun diyelim şimdiden
10 karakter
Çok güzel olur, gelir inşallah zevkle izleriz :)
Hayırlısı olsun, bilet fiyatları ne alemde olur acaba onu merak ediyorum.
Belediye işçilerini bedava taşırlar, doldururlar tirbünleri..
Merak etme abicim bende en güzeli olsun istiyorum ama ne yazık ki önüme hep olumsuzlukla geldi.
Biliyorum ki istemesine rağmen orayı kullanamayan onlarca motosiklet yarışçısı var...
Etkinlikler vs. yapılıyor fakat kastedilen o değil yorumumda...
Pist yönetiminin davetine rağmen orada yapılamayan yarışlar vs.(TMF sebebi ile...)
Asıl ülke bazında vs. gelişim ve reklam bunlarla olurdiye düşünüyorum.
Şimdi daha net anlaşılabilir umarım...
F1 in dunyada ki izleyici kitlesi futbol dan sonra falan gelir. Boyle organizasyonlar herzaman olmali .
Tayyip ayarlamış demekki artık EVET! diyebiliriz. Hayırlısı olsun inşallah. İyi olmuş :)
Son durum nedir bu konuda? Geçen gün hırdonun biri çıkıp asla olmayacak, hayatta olmayacak falan diyordu.