Vet kesin lider artik asil is raide olmali. Ham i yakalasa keske
Printable View
Vet kesin lider artik asil is raide olmali. Ham i yakalasa keske
Rai bitik... Bende Vet'i bıraktım Rai ne yapar diye düşünüyordum da hiçç ışık yok... Seneye başkasıyla devam ederler...
Dunku keyifli gunden sonra BOT icin zehir gibi bir gun oldu acik ara HAM'a gore cok yavas.Bugun sartlar onun yaninda olmasina ragmen , +5 saniye cezasina ragmen HAM'in gerisinde.
Vet Ham ayrı seviyedeler yalnız hız olarak...
Bu arada Perez ekrana gelmesede oda harika is yapmis
Eriksson da harika yerde durdu yani... SC çıkar mı acep dedim... Sonra gör çekişmeyi... :D
VET bugun yapmasi gereken herseyi yapti , start'ta HAM'i avladi sonra yarista gerektigi gibi hizli gitti stratejini calistirdi bugun tamamen hak etti.
Honda bozuldu.. :D
alonso yürek dağladı :D teşhis koydu
Bugün Alonso arka sıralarda virajlarda tecrübesiyle milleti dövdü.
ancak Honda motoru yine damalı bayrağı göremedi.
Sizde benim gibi Verstappen'in amatörlük yapıp viraja hızlı girdiğini düşünüyo musunuz? bana fren problemi gibi gelmedi ya da frenaj noktası lastik birikintleri, toz vardı
Vettel'e tebrikler... :D Ferrari'de iyi idare etti yarışı... İçimden o 5 sn cezası olmasaydı demek geliyor... Son turlarda efsane heyecan olurdu... :) Eskiden parmak çocuk derlerdi Vettel'e şimdi kral oldu adam... :D Ham ve Vet ayrı ligde ve çok yakınlar bu çok keyifli olacak... Bottas ama bir kaç yarış bu ikiliyi bölebilir her ne kadar bunu şuanda göremesekte bu potansiyel var... Rai ise 4. olur normal geçen yarışlarda... :)
Forza Ferrarı!
Forza Tifosi!
Vettel hırsızlık yapmadan kazandı....
Yarışın son 15 turunu izledim. Tek adamakıllı geçiş Rai-Bot :)
Onun dışında Vettel'in kazanması biz tifosiler için güzel :)
şu anda yorum yapamayacak kadar sinirlerim bozuk, kafamı toparlayıp yorum yapacağım inşallah bu güzel yarışa...