Vag grubu aslında neden yok anlamak güç
O ses geriye gelmez
Ferrarinin şumi li dönemlerini arıyor insanlar en azından ben
Printable View
Ferrari pazara urettigi araclari f1 yarislarinda test ederek gelistiriyor bu yuzden cekilmez demek cok ama cok yanlis.
Kim o kadar para harcar ki gelistirmek icin? F1'de kullandigi teknolojiyi yola aktarman zaten zor. F1 pazarlamadir,isin krema kismidir. Bir nevi show business :)
2020 ile ilgili çok farklı şeyler söyleniyor.
Redbull, Mercedes ve Ferrari'den güncel motoru alamıyor. Honda'nın durumu belli ve Renault geliştirme yarışında geride kaldı. Hala beygir konusunda gerideler.
Redbull 5. motor üreticisi için baskı yapıyor ve gündemde ki firma ise Cosworth, hatta Redbull çekilmekle bile tehdit etti.
2020 ile ilgili çok farklı şeyler olucakmış gibi bi izlenim veriyolar. Özellikle motor sesleri konusunda büyük değişiklikler olucakmış. 8. Vitesi hala neden kaldırmıyorlar anlamıyor. 8. vites ekonomi için yapıldı ve kimsenin 8. vitese birşey dediği yok.
redbull mercedes ya da ferrari den güncel motoru alırsa sahip olduğu aero duayenleri sayesinde ikisini de geçer. mercedes ve ferrari kendi ayağına kurşun sıkmış olur.. bu bilinen bir gerçek. ben daha fazla motor üreticisinden yanayım. o zaman rekabetin daha çok artacağına inanıyorum.
Hala izleyemedim yarışın tekrarını, hep bana uymayan saatlere koymuşlar. Bugün saat 22:00'de var tekrar resmen heyecan yaptım
Özetini izledim bol aksiyonlu olmuş gibi. Vettelin hareketi bildiğin isyan olmuş. =) Tamamını izleyebileceğim bir link mevcut mu?
Bence yarışı izleyenler olayları anlamak için şu yazıyı kesinlikle okumalı Yorum: Baku'de horoz dovuşu | Formula 1 haberleri | Motorsport.com