Antrenman: 24 Haziran Cumartesi, TSİ; 13:00 - 14:00 [S Sport]
Sıralama Turları: 24 Haziran Cumartesi, TSİ; 16:00 [S Sport]
Yarış: 25 Haziran Pazar, TSİ; 16:00 [S Sport]
1. Antrenman
2. Antrenman
Bugünün hızlısı Max Verstappen oldu.
Antrenman: 24 Haziran Cumartesi, TSİ; 13:00 - 14:00 [S Sport]
Sıralama Turları: 24 Haziran Cumartesi, TSİ; 16:00 [S Sport]
Yarış: 25 Haziran Pazar, TSİ; 16:00 [S Sport]
1. Antrenman
2. Antrenman
Bugünün hızlısı Max Verstappen oldu.
セルカン+レーラ=愛
Gecen seneki yaris
Perez show
yanlis hatirlamiyorsan gecen sene birak uykulu bir yaris olmustu , bakalim bu sene yeni araclarla nasil olucak ? Uzun duzluklerin oldugu pistte Renault motor ilk antremanlarda zirvede , buyuk ihtimal Ferrari ve Mercedes siralamada ayarlari tutturur ve one gecer yada nede olsa motor avantajlari var diye buraya sezonun geri kalani dusunerek Renault'a gore daha eski motorla gelmis olabilirler ? McLaren-Honda yeni bir motor getirmis ve Alonso gene yolda kalmis duzluk hiz bakimindan umut vermis ama ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Redbul şaşırttı ama Özellikle Ferrari'nin önde olacağını düşünüyorum. Hamilton bu hafta yine memnun değil. Şampiyonayı etkileyecek bir performans daha geliyor Hamilton'dan herhalde.
DRS nin top speed te 20 km/h gibi bir fark yaratıyor olması çok etkliyici değilmi![]()
Güzel pist ama cuma antremanında duvara patlayanlar yada vettel gibi viraj kaçıran oldu çokİnşallah yarış zevkli geçer.
![]()
Antrenmanlar tıraştı. Saat 4'te sıralama var. Herşey o zaman belli olur.
Son antrenmanlar
![]()
セルカン+レーラ=愛
Nasıl geçti sıralamalar takip edebildinizmi ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
eğer yarın da 1,5 s/tur fark yaratamazsa mercedesler bu yağ yakma olayından acayip başları belaya girecek...
Dun siralama turlarina biraz baktim. Azebeycani hic seyretmemistim, bana seyri cok zevksiz bir pist gibi geldi. Etrafta sadece duvarlar, bariyerler ve dar sokaklar gorunuyor. Ne dogrus durust bir tribun\seyirci yeri, ne bir guzel Paddock Alani nede etrafta guzel ferah bir ortam gorebildim. Bana gore F1 takviminde olmayi hak eden bir pist\lokasyon degil. Zaten isin gercegi pistde degil. Parayi bastiran ama pist yapmaktan kacinan memleketlerde niye yaris yapilir anlamam. Ne bir kacis alani var nede dogru durust gecis yapabilecegin yerler. En ufak bir hatada veya kazada direk duvara patlamak ve yaris disi kalmak kacinilmaz. Daha emniyetli olsun diye bir suru acayip kararlar alan FIA neden buralarda yaris yaptirirki.
Belki yarista goruslerim degisir vede ustune seyri zevkli heyecanli bir cekisme olur ama hic sanmiyorum
Biraz para meselesi abi. Azerbaycan adini duyurmak istiyor...
Link verirseniz cok sevinirim,ozelikle cep telinden calisan.
Yağ yakan motorlara gelen yasak en çok Ferrariyi etkiledi deniliyor motor performansında büyük düşüş varmış.
Efsane yaris oluyor 3.kez ard arda guvenlil araci patlayan lastikler kazalar temaslar
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)