3. Antrenman: 8 Temmuz Cumartesi, TSİ; 12:00 - 13:00 [S Sport]
Sıralama Turları: 8 Temmuz Cumartesi, TSİ; 15:00 [S Sport]
Yarış: 9 Temmuz Pazar, TSİ; 15:00 [S Sport]
1. Antrenman
2. Antrenman
3. Antrenman: 8 Temmuz Cumartesi, TSİ; 12:00 - 13:00 [S Sport]
Sıralama Turları: 8 Temmuz Cumartesi, TSİ; 15:00 [S Sport]
Yarış: 9 Temmuz Pazar, TSİ; 15:00 [S Sport]
1. Antrenman
2. Antrenman
セルカン+レーラ=愛
Hamilton vites kutusu değiştirdiği için 5 sıra ceza aldı. Sıralama baya yakın geçecek. Tek turda Mercedes yine iyi gözüküyor. Ama yarış temposunda Ferrari iyi durumda . Redbull lar biraz geride gibi gözükse de yarışta yakın olurlarsa güzel bir haftasonu bizi bekliyor .
Siralamada F ler Merclere cok yakin,sadece Vet kabiliyetsiz. Redbull geride kalmasi sasirtici,kendi evi ve kisa pist...
Yarin guzel olucakkk...
Başlıyoruz.
Serhan Acar Carlos Sainz Jr'ın verdiği ropörtajdan bahsetti ama... Ne demiş bilen var mı?..
MAX e hiç acımıyorum, KVY tan farkı yoktu ve ALO ile bowling oynadılar resmen... RAI ççok kötü kalktı her zamanki gibi...
Starta ben vettelin gec kaldigini sandim cok az da olsa bottas erken kalkmis tam isiklar sonmeden gibi geldi
Elleme Sekelesin...
Doğrudur abi bilmediğimden birşey diyemeceğim. Yavaş çekimden yaptığım çıkarımı söylüyorum sadece.
Bilgi için teşekkürler ayrıca @ghibli06
Konu mehmet6r tarafından (09-07-2017 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
MR.EVO53
Bu kadar da yanlı yorum yapmayın ama abiler Adam cidden ol gibi kalkti. 0,1 neden fodepar olsun ki?
Bottas gerçekten iyi iş çıkartıyor aldığı pole pozisyonunu çok iyi kullandı bence...
atletizm ve yüzmede bu reaksiyon zamanı 0,1 s mesela ama F1 deki ile alakalı bildiğim kadarıyla sürücülerin ortalaması alınarak yarış yarış değişiyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)