Takvimdeki en tarihi pistlerin basinda gelir , Ferrari'nin evi.
Takvimdeki en hizli pist
Gecen seneki yaris
MSC 2006 son monza zaferi.
Takvimdeki en tarihi pistlerin basinda gelir , Ferrari'nin evi.
Takvimdeki en hizli pist
Gecen seneki yaris
MSC 2006 son monza zaferi.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Monza diyince .
Kirmizilar ile ilk sene , zafer
yil 2000 MSC Senna'nin zafer rekorunu kiriyor ( 41. zafer )
Son zafer
Ferrari'ye veda
Konu Eriador tarafından (28-08-2017 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
SPA'da Ferrari çok yakındı. Monza tam Mercedes'lik bir pist olsada Ferrari ne yapar eder kazanmaya çalışır. Mercedes'te tam tersi Ferrari'yi kendilerine çok uygun pistte Ferrari'nin evinde ezmek isteyecektir. Şampiyona açısından önemini geçtim psikoljik ve bazı açılardan farklı anlamı olan bir pist... Hadi inşallah güzel yarış olur...
2008 Vettel Toro Rosso icin yarisirken yagmuru bir havada Monza'da hatasiz bir surusle ilk gabiliyetini aliyor
2011 MSC - HAM
Raikkonen 2001
Ricardo vs BOttas
Schumacher VS Hakkinen
HAM'dan enfes gecis
Bu sene bunu kirarlar artik ?
Sese gel ...
Çığlık çğlığa ya harika... Tüyler diken...
Aslinda bir gun bir organizasyon yapalim hep beraber bir yerde toplanip izleyelim hazir ben Istanbul'a gelmisken ? ( Bu yaris olmasin ben ameliyat oldum 2 bacagimdan 5 hafta daha yuruyemeyecegim evde yatiyorum paso )
Sizlere bunu teklif etmistim hatta Ferrari'nin Turkiye'de ki evinde olabilir diye...
Ama yazan olmadi.
Buarada her hafta yaris olsa,ne guzel heyecan sariyor adami.
Monza'da Merc kazanicak gibi duruyor. Cok uygun.
Monza son yaris,sonra Singapura gidiyoruz. 17 eylul...
Ona birsey ayarlanabilir,buradan haberleselim yapalim organizasyon. Birlikte izleriz... Gerci o gun Ist Park var mi?
Tesekkurler ben 2010 da agir bir trafik kazasi gecirmistim .
2 ayagim ( sol ayak bilegi ) , 2 elim , 8 tane kaburgam kirilmisti 5 aya yakin hastane 1.5 sene tekerlekli sandalye ile yasamistim ABD ye gittigim 2. sene, o kazadan sonra ayak parmaklarim kapali kalmisti onlari actirdim , artik birsey kalmadi.
durum bu 5 hafta daha adim atmam yasak .
AMA derseniz ki biz Celaliye'ye geliriz ( Kumburgaz'in hemen yani ) herkesi yazligimda agirlarim denize sifir.Hem yaris izler , hem sohbet ederiz rakili makili .( zamaninda bizim evde cok apache meeting yaptik forumda eski gunler )
Konu Eriador tarafından (29-08-2017 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)