Vettel de soyledi zaten motoru actilar fakat yarin kapatmak zorunda olucaklar diye :)
Printable View
Vettel de soyledi zaten motoru actilar fakat yarin kapatmak zorunda olucaklar diye :)
Mercedesin extra 1-2 tur atabildiği kesin ama yarış gününe geldiğinde dikkat edin ya kalkamıyor ya da ilk turlarda yavaş kalıyor... değişik bir şeyler deniyorlar, ben şahsen extra turunu sıralamada atmasına sevindim, yarın kalkışta şenlik var, ben ilk turda 2 ferrarinin de HAM ı geçebileceğini düşünüyorum kamikaze aralarına dalıp da 'pardon ama suçlu ben değildim' demezse tabii ...
Bu arada Alonso'da biraktiktan sonra McLaren yeni Williams olur ... Sadece tarihi ile ovunen orta siralarin takimi . 2 sene once yazmistim McLaren Renault a gecseede o muthis sasi ve aerodinamilerini RedBull ile karsilastisak diye.
Çekişmeli bir sezon olur umarım biri kopup gitmesin :)
, 8.10 da dedi bu arada yarış 10 ar dakika kaymış saatler .
Bu arada Alonso - Hartley arasi yani Honda motoruyla arasi 0.84 saniye.
Kabaca Esit aracta Alonso her turlu Hartley'den en az 0.5 saniye hizli ve fazlasi vardir yani aradaki fark 0.34 saniye... ( Birde McLaren'in iddaa ettigi grid in en iyi 2-3 sasisinden biri var )
Honda McLaren e 55 milyon dolar + Alonso'nun yari yillik ucreti ( 17.5 milyn dolar ) veriyor ve motor ucreti almiyordu ( 15-20 milyon ) .
kabaca 92.5 milyon dolar civari parayi birak ama aradaki fark sadece 0.34 saniye ... O parayi Honda'ya yatirsan en az 1 saniye kazanirdi :)
Siralama da gorduk ki merc in hala gizli gucleri var.
Fakat rai biraz hizlanmis yada vet biraz yavaslamis.
Redbull iyi gelisim gostermis.
Yarin sabah da eglenceli olucak.
Bottas stresle baslayacak ki bu ona yaramiyor...
Mercedes in gizli modunda ekstra yağ yakıp avantaj sağlamasını engellemek için, yakılan yağ miktarına kısıtlama getirilmişti. Hatta ferrari bu kuraldan avantaj sağlamak için, araç ilk çalıştığında dizel gibi duman atan yeni bir şey deniyordu.
Ferrari's smoking 2018 car: What's it all about and is it a problem? | F1 News
Buna rağmen 0.6 saniye fark, rekabet ve sezonun heyecan vermesi açısından şüphe uyandırıyor.
Renault motorunu kaç yıldır kullanıyor Redbul? Mclaren daha yeni geçti. O hesap o kadar basit değil ki bunun yanı sıra Honda'nın gelişimi ve Renault'un arıza korkuları bu durumu böyle kılıyor. Mclaren'e neden ferrari ya da mercedes motor vermiyor o zaman? Tarihin en başarılı takımlarından biri Mclaren böyle isim kullanıyor denemez. Her takımın zor zamanları oluyor. Bu süreç fazla uzun sürdü ama yinede göz ardı edilemezler büyük hata olur.
Bottas senin ben var ya drifte gelmiş M3 müsün pezeveng o hareket ne götünü oynatıyor aracın? Gördüğüm en salak kazalardan. Podyuma çıkda pisliğini temizle bari yarın.
https://www.youtube.com/watch?v=FeWP6dy3dnM
@bason dilediğinyerde pasliyim ister misin?
sabah kalkabilirsem izlerim. kalkamassam senindir
iletişim pm.
Yil 2009 Honda F1 den aniden cekilince Brawn takimi devraldi motorsuzluktan ilk testi kacirdilar ve sadece 2. Test Mercedes motorunu oturtup kullandilar sonuc ilk yaris Brawn gp kazandi.2 aydan as surede motoru oturttular. Sirf McLaren e degil esas Redbull a vermiyorlar kim seem elindeki avataji kaybetmek istemiyor
Abi çok nadir bir durum bu bahsettiğin şey. :) Günümüzde olabilitesi yok gibi. F1 tarihinde tek gibi bir şey. :) Redbul'a zaten vermezler de Mclaren'e neden vermiyorlar işte, korktukları için de o yüzden, sen söylüyorsun bak. Hiç bir zaman kenara atılacak bir takım değil diyorum bende işte. :)
Yarın yarıs 08 de mı yoksa daha gec mı?
S sport da 08 yazıyor?
Özlemiştim ama 0,6 sn fark kursağımda bıraktı :) Raikonen'in hızlanması için de Serhan Acar; Lastikler yumuşadığı için, Rai ön tarafta daha çok tutunma sağlayıp, güzel sonuçlar alabilir dedi...
YARIŞ 08:10 DA başlıyor
haydi bakalım hayırlısı umarım zevkli bir yarış olur
Bekliyoruz, kyifli yarış olsun...
uyandık mı?
Çok özledik çok...
Linki olan ?
isten anca geldim , umarim pek birsey kacirmadim
S SPORT İzle - Matbet.tv - Canlı Mac izle
Suan kritık dakıkar dendi Rai a ve yaklas dedıler....
16. Turda krıtık olan neydı kı?
Start malesef yakın olmadı ama garıp derecede temız kalktı herkes.
Verstapen e ahlar işe yaradı...
3.drs alanı bakalım işe yarayacak mı...
Far da 3.3 sanıyeye cıktı,ıyıkı rai a hızlan dedıler :)
Merc bu kadar guclu olmasının baska sebebı olmalı....
Vet Ham'ı tutar mı biraz Rai yaklaşsın diye? Yaparlar mı böyle bir şey...
Ferrarı takım olarak taktık denıyor,bakalım tuzak işe yarayacak mı....
HAAS a yazık oldu derken VET ne olduğunu anlamadan HAM ı geçti :)
dünkü BOT kazasından sonra bir gariplik var demiştim, bu sene güçlü araçları zaptetmek daha zor, MAX in spini de BOT un kazası gibiydi ve de yüksek hızlarda oldu... Ferrarinin yol tutuşu bana daha iyi gibi geldi mersodan...
16 tur boyunca 1 saniye aralığını vettel koruyabilir mi?
son 2 senedir yayında bir gelişme var, datalar daha düzgün akıyor, bu yarışta iki pilotun anlık farkını gösteren bilgi ekranı çok hoşuma gitti, arka arkaya giderken hangisi nerde hızlı anlık görünebiliyor, harika...
Mclaren-Renault şu anlık iyi gidiyor :) Hiç değilse yarış bitirebilecekler gibi :D
HAM parti modunu açar açmaz yoldan çıktı :)