vites kutusu arızası oldu, seedinlerde de olmuştu ama çabuk düzelmişti...
Printable View
Selamlar. Yarışı kaçırdım...:( zevkli geçmiş anladığım kadarıyla. Tekrarını nereden izleyebilirim...
en güzelini kaçırmışsın :)
https://uploads.disquscdn.com/images...8a06aef917.png
muhteşem bir yarış oldu ve acayip heyecanlıydı. bizim çaylak VER ile RAI kapışması inanılmaz zevkliydi. Antreman turlarında süspansiyonu koparak kaza yapan brendon hartly' e üzüldüm.
Hamilton gene ağlıyor basın toplantısında Ferrari' nin planı başarılı oldu demiş. RAI' nin işi gücü yok Vettel' i birinci çıkarmak için Hamilton' ı saf dışı bırakarak kendini riske edecek.. Hiç mi tanımamış RAI' yi bu camianın içinde yıllardır. Adamın kişiliği ona müsaade etmez.. Tamam Pol' ü çok insanüstü bir şekilde aldın kabul, yarıştada iyi iş çıkardın çok iyiydin ama Vettel senden daha iyiydi.. O atak herkesin alabileceği risk değildi.. Dua etsin SC' ler çıktı yoksa 4. ü bitirirdi gavat.
Ham'ın açıklamaları yersiz olmuş, Kimi'nin karısı fena dalga geçmiş.
Ferrari'lerin son yarışlarda pozisyon kapmak adına Mercedes'ler zarar verecek derece temasta bulunmaları yarış içerisinde normal karşılanabilecek şeyler,
Ama tersi bir durum olsaydı şu anda tepkiler çok daha farklı ve yüksek olurdu diye düşünüyorum.
Bir bölümünü izledim yarışın. Zevkliydi... Abidik gubidik açıklamaları yüzünden Hamilton'un iyi performansı gölgelendi. Ortam kızıştı bu iyi gerçektende... Ferrari motoru yalnız çok iyi. Hızlı dayanıklı son sürati iyi vs... Bu yılki Ferrari motoru çok iyi gerçekten. Geçen senede çok yaklaşmıştı Mercedes'e ama bu sene yakalamış hatta geçmiş gibi.
Yahu o degıl de ne koyduk ama :)
3 hafta ne güzeldi şimdi bekleyeceğiz :)
Temmuzda 2 yarış daha var yaz arasına girmedik...