Sıra geldi Monza'ya.
Sıralama Ctesi 16
Yarış Pazar 16:10
Dün antreman turlarında Ericsson takla atmış.
Sıra geldi Monza'ya.
Sıralama Ctesi 16
Yarış Pazar 16:10
Dün antreman turlarında Ericsson takla atmış.
Ericsson'un geçirdiği kaza.
Fia sıralama turlarında yağmur yağma olasılığına %60 demiş. Ferrariye geçmiş olsun
Q3'de sırasıyla vettel, kimi ve hamilton tur rekoru kırdı son 4 dk kala en hızlı isim Hamilton olmuştu. Son tur'a çıkarlarken Hamilton önde, arkasında vettel ve en son kimi peşi sıra tur attı.
Hamilton rekoru geliştirdi onun kırdığı rekoru Vettel geliştirdi ve Kimi reyiz çıkardı masaya koydu 1.19.119 ile F1 tarihinin en hızlı turunu attı ve pole'den başlıyor.
Şimdiye kadar izlediğim en heyecanlı Formula 1 sıralama turu seansıydı.
Efsane oldu sıralama, çok heyecanlıydı. Tebrik ederim yaşlı kurtu...Yarında umuyorum güzel bir yarış izliyeceğiz...
oh be icimin yaglari eridi yuru be kimi baskan. yarin da yarisi al sampiyon olmasan da seviyoruz seni.
Ne heyecandı arkadaş. Kimi ye helal olsun. Ferrari yarışı da bu şekilde bitirirse italyanlar coşar . Vettel ilk sektörün son bölümünde kerbe çok çıkıp az da olsa vakit kaybetti . Yarış çok yakın geçecek. Hata yapan kaybeder.
vettele telsizden tebrikler kimi 1 sen 2 falan dediler, vettel speak after dedi uyuz oluyom zaten suna. startta kiminin ustune kirmaz insallah. gerci kimiyi pitlerde 2. siraya atar ferrari takim emri falan
Harıkaydı be! Ama merc in bu kadar yakın olmasına sasırdım.
Vet duzluk sonu sıkandan cıkarken hata yaptı,orada kı salıseler pole u kaybettırı ama fakmetmez,pole kırmızıda kaldı ve 2.cızgıde bızım....
Yarusda yıne mucıze olaylarr olmazsa podyum bu sekılde bıter,ham 2 olur dıye dusunuyorum.
Ne heyecandı be,all time rekor kırıldı....
Yarıs da neredeyse bu kadar heyecanlanmadım uzun zamandır. Ustuste best timelar havada ucustu...
Buarada alonso nun “benle yarısmak ıstıyora deyıp gulmesı ve turunu hiç etmesi yakısmadı...
inanılmazdı gerçekten, Kimi hatasız kullandı ama VET in daha cebinde saliseler var, yarın çok heyecanlı olacak, çok patlayan olacak araçlar ciddi hızlı...
Iyiki tivibu baglatmisim eve acayip keyif aldim
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Son yarışlardan daha heyecanlı sıralama turları oldu. Kimi çok iyi oldu geri döndü ama vettel daha hızlanabilir gibi gözüküyor. Yarında ilk 2 olarak zafer alırız bi aksilik olmazsa
ahahahaha
Beın sport hd2 veriyor..
VET in sıralama turlarında önde çıkma sırası RAI deydi neden ben çıkmadım tepkisi konuşuluyor dünden beri.. De ne gerek var bu tepkiye zaten hiç geçemesen son düzlükte RAI yol verecek bırak önde başlasın sende arkada HAM ı RAI den daha iyi tutarsın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)