HAM'in lastikler yumusak ? daha iyi gitmesi lazimken VET'ten kopamiyor ve LEC'den fark yemis ? Ferrari duble yapar
Printable View
HAM'in lastikler yumusak ? daha iyi gitmesi lazimken VET'ten kopamiyor ve LEC'den fark yemis ? Ferrari duble yapar
HAM de yol tutuş çok zayıf, bir problem var, VET de de bir problem var Lec kadar rahat değil...
Leclerc mükemmel iş yaptı. Vettelde farkında ama gavur gibi savunmasını yapıp atak denedi. Helal olsun Leclerc’e. Umarım ferrari cocuğu ezmeye calısmaz
Ula ula ula ula vettel naptın hem spin attı hem kanadı krııldı abovvv
Daha 2. Yarış ama bizimki başladı spin atmaya... kanat nasıl patladı birden?
Bu kadar ust duzey markanin pilotu olup boyle yeteneksiz baska kimse gormedim. Bu kacinci vettel? Bu adam kesinlikle ferrariye yeterli degil. Hic bisey yapamadin bari kapiyi kapat. Rezil etti yarisi, sinirler alt ust...
o nasıl bir spindir ???
Bu vettel tam bir mal. Yemin ederim basit hatalar , spin ata ata sampiyonlugu kaybetti gecrn sene.. 4 kere sampiyon olmus pilotsun ya.
Leclerc motorda problem olduğunu söyledi.... Allahım facia mı geliyor
Aha leclerc de gitti.. Ahahaha ferrari seninnnnnn benn
Ulan olacak iş değil ulan kafayı yedirtir insana...... Leclerc'in pilotajının sonu bu olmamalıydı. Ben bu entry'i yazarken liderlik gitti.... Ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama konuyu abilerim okuyor ulan olacak şey değil
Ferrari bu isin Fenerbahcesi vallahi, 2si beraber beni kanser etmesse iyi.
Bu Ferrari’nin şanssızlığı ne zaman kırılacak??? Vallahi üzüldüm ya çocuğa...
Bu Ferrari'nin şansızlığı değil Leclerc'in şansızlığı ne yazık ki... Yazık oldu çocuğa, meslekten soğumasa bari... Acı bir tecrübe oldu ne yazık ki...
Yemin ederim sinirden elim ayagim titriyor
Leclerc en azından podyumda kaldı bu şanssızlığına rağmen. Keyifli yarış günüydü. Renaultların yarış dışı kalış şekilleri çok ilginçti yalnız. :)
En azından podyuma çıkacak... Resmen fark açarak eze eze gittiği yarışta zorla puan aldı... Umarım bir daha başına böyle birşey gelmez