la gaz verme adama :D
Printable View
la gaz verme adama :D
Erdem gaza gelmesin ama m102 deler geçer :D puhahahahhahahaha (bu bir gaz verme operasyonu değildir)
NEDIYORSUN SEN ADAMAMIMM???
NE ARAYA GIRMEYECEN fln kım sın sen?
sahibimisin siteden bana napacagını ogretıyorsun?
burası acık forum ortamı herkes her seyı ıstedıgı gıbı soyler fıkırlerını paylasır?
Eger fıkırlerde bır yanlıslık varsa modertorler karısır buna sen karışamazsın...
sana cvp yazmıcam mertcan garip bi insansın...
ortam sinir küpü bu aralar formda..:rolleyes:
bize göre hala kral abi :) önümüzdeki draglarla da sorunlarını halleder turbo vtec gectiği bigi gcer gtı koyarız videolarını sorunlu arac gecmek kolaydır sizlerde bende dha tecrubeli olark daha ii bilirsiniz bakalım önümüzdeki draglarda ne olucak bir kere gecildi die hemen karalamak bence yanlıs :icon_tup:
bos yere ortalık gerıyosunuz bu ısler burdan olmaz pıstte bellı olur bekleyelım gorelım yok o arabada sorun olmasa 1.6 kımse gecemez gecılmıcek araba yoktur lutfen burda bos konusmayalım bu yarısta 106 gecmıs kabul edıcek herkez tebrık edıcek dıger yarısta vtı gecer onuda herkes kabul edıcek onuda tebrık edıcek bu ıs boyledır bahanelere gerek yoktur ıyı olan sanslı olan kazanır
Amma konu olmus birdahaki yarısta görürüz neyin nasıl gittiğini. Kralıda görürüz, çıplak mı diyede bakarız :) Opel corsa toyota corona ya cevirmişiniz valla yarışltan sonra videoya bakarız görürüz. Bozuk arabalarla yarısa girmeyin sonra laf oluyor ama :D
sen nıye gerıldın ben onu anlamadım sen cok anlıyon konussssssss o zaman.
konu nerelerden nereye gelmiş:icon13: herkesin aracı kendine göre kraldır;)
burada konuşulacağına bi dahaki yarışta görülür sonuç..
sonuçta mekanik bi spor,geçmekte var geçilmekte:)
bence ortalığı germenin anlamı yok:heyoo:
laci vtec 210 hp cıkmış savaş abinin orda dyno kagıdını yarına koyarım..;)
İzmir'de 09 Mayıs'ta yapacağımız Drag organizasyonumuza bekleriz ...
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/29077-9_mayis_cumartesi_super_slalom_10_mayis_pazar_time_trial_izmir_pistgunleri_2009_.html