167 den hacım artmadan ustune cıkabılcek kapasıtesı var 106 nın +180 gibi.. bırde yere cok ıyı verır gucunu 106 lar kayıp cok az..
Printable View
167 den hacım artmadan ustune cıkabılcek kapasıtesı var 106 nın +180 gibi.. bırde yere cok ıyı verır gucunu 106 lar kayıp cok az..
hmm ıyıymıs baya hangı parcalarla 180 olur pekı ?
laci vtec 189 bg ile ilk kalkışta geçmişti rakibini
2. kalkışta sorunlar başladı ve geçildi.
ayrıca lastikler 185-65 14 ölçülerinde pirelli p400 aquamile :hahaha:
neden bu lastiklerle kalkmaya çalışıyo metin abi bilmiyorum,bu lastiklerle ben crx i bile zor kaldırırım metin abi 200 bg vti kaldırmaya uğraşıyo.. :)
ahmet sen bılıyosundur 106nın 180 hp leri neyle alacagını erkan abinin araba 172 cıvarlarıydı gs 106 da pasaoglu dynoda 180 lerı cıkardıgını bılıyosundur ne oldugunuda bılıyon sankı cıkmaz gıbı yazıyonda onun ıcın yazdım.
şimdi ne oldu 189 luk vti ı 106 geçince kral mı oldu?
anlamadım ben:)
hahaha :) komik sadece.
o kadar yazımış çizilmiş işin içinde o anı yaşayan kişiler var arkadaşlar yarış başlangıcından bitime kadar ben bire bir aracın başında idim araçta sorunlar var ( lastik vuruntu sensörü distribitör avans ayarı vs vs ) ama bahane deil bunuda biliyorum..girmeseydi diyeceksiniz...bişeyide savunduğum yok denedik aracı sadece geçen arkadaşıda tebrik ettik ztn o an izmirdeki denemelerimizden biliiyoruz normal şartlarda bu güçlerde bir 106 nın sorunu yok iken laci yi geçme şansı yok...laci savunan arkadaşlarda aracı bilerek buna hitaben yazmışlar bu kadar yazıyı 1. ağızdan yazıyoruz bunları kendi aracı gibi tanıyan iyi bilen kişiler olarak...
işin açığı neti bu diğer yarışlarda göreceksiniz ztn sorunlar giderillince hak verirsiniz yazdıklarımıza geçilmeyecekte araç yok onuda az buz biliyoruz tecrübelerimizle..gereksiz tartışmalara girmeyelim bence...
keyifli forumlar herkeze ;)
Standart 106' nın torku kaç???
206 GTI 190 Tork filan vardı sanırım....
en iyi hazırlanmış 106 lardan bir tanesi izmirde idi arac draglarda 1600cc. de cogu araca nal toplattı pa 106 aracda 2000 tempra krankı m52 piston pt52 vardı.
Antalyadaki 106 da bunlara yakın specdemi acaba?
standart 106 nın torku 145 ..
aynen.. :)
sen herkesı gecince kral oluyosan 106 da kral olmustur kral olmuyosan 106 da olmamıstır dengesizce yazma.
hp sini deil motor içi malzemesini soruyorum.
arac sahipleride siteye üye girip kendileri yazarlaR.sonuçta yarışa giren araçlar;)önümüzdeki yarışlara bakalım bencede uzatmayalım ;)
kısısel gorusum yanlıs anlasılmasın,dogru pılotaj ıle o vti 400de baska 1.6 araca gecılmez dıe dusunuyorum..araba ızmır arabası her zmn gordugumuz bıldıgımız arac;) benım gorusum bu..bu vti pa danda hızlı bence..
kişişel görüşümü yazıyorum izmirde k20 ler olsun 2000 cc araclar olsun erdemi gecemezz hehehe :)) n/a dada turbodada haha bölelikle konuyu dağıtalım birazda erdemin dedikodusu dönsün hahaha :) erdem anl pis kurdu sana m102 swap döndü gelsin görüşelim dio kanka ;)
la gaz verme adama :D
Erdem gaza gelmesin ama m102 deler geçer :D puhahahahhahahaha (bu bir gaz verme operasyonu değildir)
NEDIYORSUN SEN ADAMAMIMM???
NE ARAYA GIRMEYECEN fln kım sın sen?
sahibimisin siteden bana napacagını ogretıyorsun?
burası acık forum ortamı herkes her seyı ıstedıgı gıbı soyler fıkırlerını paylasır?
Eger fıkırlerde bır yanlıslık varsa modertorler karısır buna sen karışamazsın...
sana cvp yazmıcam mertcan garip bi insansın...
ortam sinir küpü bu aralar formda..:rolleyes:
bize göre hala kral abi :) önümüzdeki draglarla da sorunlarını halleder turbo vtec gectiği bigi gcer gtı koyarız videolarını sorunlu arac gecmek kolaydır sizlerde bende dha tecrubeli olark daha ii bilirsiniz bakalım önümüzdeki draglarda ne olucak bir kere gecildi die hemen karalamak bence yanlıs :icon_tup:
bos yere ortalık gerıyosunuz bu ısler burdan olmaz pıstte bellı olur bekleyelım gorelım yok o arabada sorun olmasa 1.6 kımse gecemez gecılmıcek araba yoktur lutfen burda bos konusmayalım bu yarısta 106 gecmıs kabul edıcek herkez tebrık edıcek dıger yarısta vtı gecer onuda herkes kabul edıcek onuda tebrık edıcek bu ıs boyledır bahanelere gerek yoktur ıyı olan sanslı olan kazanır
Amma konu olmus birdahaki yarısta görürüz neyin nasıl gittiğini. Kralıda görürüz, çıplak mı diyede bakarız :) Opel corsa toyota corona ya cevirmişiniz valla yarışltan sonra videoya bakarız görürüz. Bozuk arabalarla yarısa girmeyin sonra laf oluyor ama :D
sen nıye gerıldın ben onu anlamadım sen cok anlıyon konussssssss o zaman.
konu nerelerden nereye gelmiş:icon13: herkesin aracı kendine göre kraldır;)
burada konuşulacağına bi dahaki yarışta görülür sonuç..
sonuçta mekanik bi spor,geçmekte var geçilmekte:)
bence ortalığı germenin anlamı yok:heyoo:
laci vtec 210 hp cıkmış savaş abinin orda dyno kagıdını yarına koyarım..;)