2009 u test edebilir inşallah
driven filmini hatırlattı bu olaylar bana :)
Printable View
2009 u test edebilir inşallah
driven filmini hatırlattı bu olaylar bana :)
Schumacher Valensiya için Form Çalışmalarına Devam Ediyor
http://www.trf1.net/thumbnail.php?fi...article_medium
Michael Schumacher cuma günü Mugello'da yaptığı testin ardından sabah kalktığında adalelerinin sertleştiğini hissettiğini söyledi.
Schumacher kendi sitesinde yaptığı açıklamada, "Daha önce var olduklarının farkında bile olmadığım adalelerimi hissediyorum. O kadar uzun zaman sonra bir günlük test yapıp hiçbir şey hissetmemek normal olmaz. İlerleyen günlerde neler olacağını merakla bekliyorum." diye konuştu.
Schumacher'in antrenman programı ve tıbbi testleri Bad-Nauheim Sport Kliniğindeki Johannes Peil tarafından yürütülüyor. Peil tüm testler tamamlandığında Alman pilotun Valensiya'da yarışıp yarışamayacağının belli olacağını söyledi.
Schumacher'in F60 ile test yapmasına FOTA takımları izin vermişti ancak Williams, Force India ve FIA cephesinden verilen cevap bilinmiyor.
Luca di Montezemolo tüm tarafların onay vereceğini düşündüğünü söylüyor ve Maranello takımının bu kadar uzun aranın ardından Schumacher'den mucizeler beklemediğini ekliyor.
mika da yeniden gelsiinnnn...
:) unutulmaz videoları mika ve schuminin
http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE
http://www.youtube.com/watch?v=dKRN5lx7MOI
ikisi birden zontayı sağlı sollu geçiyorlar hemen ardından mika viraja girerken schumiyi geçiyor
eski kaskı çok güzeldi inş. onunla yarışır :D
f60 la test için izin verilmemiş williams ve redbull karşı çıkmış
Michael Schumacher , kaza geçiren Felipe Massa'nın yerine ilk kez Valencia'daki Avrupa Grand Prix'sinde Ferrarı'nin direksiyonuna geçecek . Ancak sezon içindeki test yasağı nedeniyle efsane pilotu zorlu bir uyum süreci bekliyor . Schumacher , Ferrari'nin 2007'de kullandığı otomobille , takımın Mugello'daki pistinde test sürüşleri yaptı . Ancak 2007 otomobili ile yeni F-60 arasında büyük farklar bulunuyor . Ferrari , bu nedenle Schumacher'e bir ayrıcalık tanınmasını ve F-60 ile test sürüşü yapmasına izin verilmesini istedi . Ancak önce Red Bull ardından da Williams takımları bu isteğe karşı çıktı . Red Bull patronu Christian Horner , Toro Rosso'nun 19 yaşındaki yeni pilotu Jaime Alguersuari'ye böyle bir ayrıcalık tanınmadığını belirtti ve "Alguersuari , Macaristan Grand Prix'si öncesi hiç Formula 1 aracının direksiyonuna oturmamıştı . Alguersuari , bu şartlar altında yarışabiliyorsa eminim 91 Grand Prix zaferi bulunan Schumacher de yarışabilir" diye konuştu .
* Williams takımının patronu Frank Williams da Alguersuari'nin durumunu örnek gösterdi . FIA'nın sezon içi testlerini kesin olarak yasakladığını altını çizen Williams, Schumacher'e ayrıcalık tanınmasının genç İspanyol pilota haksızlık olacağını savundu ...
frank öyle bir konuşmşki sanki Alguersuari için test izni istendide diğer takımlar vermedi (taki ferrari ona test iznini verdiğini açıkladı ) ...
Mercedes den Haug un dediği gibi ona istenseydi onada verirdik.
dikkat ettim Williams bu sene fota ya karşı hep zıt gidiyor.En son yeni anlaşmadada son anda satıp FIA nın yanına geçmişlerdi ama gene Fota istediğini aldı ...
belkide michael in araça alışıp onları geçiceğinden puan & para kaybetceğinden korkuyor...
korkunun ecele faydası olmaz frank ...
redbull da kendini en sevilmeyen takımlardan biri yapma yolunda iyi adımlarla gidiyor....
sırf schumacher dönüyor diye spa da Saniyede 1 bilet satılmaya başlanmış...
F1 de michael dan büyük hayran kitlesine sahip pilot varmı ? michael gittikten sonra bu insanları bağzıları brawn ı bağzıları red bull u destekliyordu şimdi zaten azıcık olan taraftarlarından bir bölünümü kaybediyorlar ... yanlış seçim.
şampiyon yarış başına 1 milyon€ alcakmış helal olsun,tekrar renklencek F1
Schumacher yarışmaktan vazgeçti
Ferrari pilotu Felipe Massa'nın ciddi bir kaza geçirmesinden sonra, yeniden Ferrari adına yarışacağını açıklayan efsane pilot Michael Schumacher kararından vazgeçtiğini açıkladı.
Neden ki acaba? :(
Haberi hürriyette gördüm bende fakat başka hiçbir sitede yok bu haber...Doğru mu acaba...
Edit;Kendi sitesinde de yazmış....
Michael cancels F1-Comeback
http://www.michaelschumacher.de/?pag...=82524&lang=uk
boynundaki problem yüzünden dönmediğini acıklamış.
vatana hızmete hayırlı olsunn pıstler senlenıcek desenızee :)
evet haberlerde de oyle dıyor vazgecmıs dıye
adam uzaya gidiyomus tırstığından falan deil :D bu yüzden vazgeçti sanırım :D
Formula kesmedi uzaya gidiyor
Formula 1'de hız limitlerini zorlayan Schumacher'i bu kesmemiş olacak ki, tam 140 bin Euro ödeyerek, 2011 yılında uzaya gitmek için rezervasyon yaptırdı
Macaristan Grand Prix'sinde Felipe Massa'nın geçirdiği kazanın ardından pistlere dönüş kararı alan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher uzaya gidiyor. 40 yaşındaki dünya şampiyonu, 2011 yılında uzaya gidecek. Ünlü milyarder Richard Branson'a ait SS2 adlı uzay gemisinde yer alabilmek için tam 140 bin Euro ödeyen Schumacher, saniyeler içinde saatte 4 bin kilometre hıza ulaşacak. Uzaya gidişten önce üç gün süreyle Kaliforniya'daki Mojave Uzay İstasyonu'nda hazırlık yapacak olan ünlü pilotun yer alacağı gemide toplam altı yolcu ve iki astronot da bulunacak.
100 KM UZAKLAŞACAK
Yerden gemiyi fırlatacak roket 15 bin metre yüksekliğe ulaştığında gemiden ayrılacak. Dünyanın 100 kilometre üstüne çıkacak olan gemi kısa bir süre tur attıktan sonra geri dönecek. Schumi'nin bineceği Uzay Gemisi 2'nin yapımı bu yıl Aralık ayında tamamlanacak. 50-100 arası test uçuşunun ardından Schumacher'in de yer alacağı ilk grubun 2011 yılında uzay gemisine binmesi planlanıyor. Alman pilota uzaya gidişte ünlü fizikçi Stephen Hawking ve İngiltere Eski Başbakanı Tony Blair ve bir başka eski Formula 1 pilotu Niki Lauda'nın eşlik edebileceği bildirildi.
alinti : milliyet.com.tr
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...2009&b=Formula kesmedi uzaya gidiyor
şimdi yarısacakmı yarısmayacakmı kafam karıstı ?
Yarışmıyor....
Yerine Luca Badoer yarışacakmış...
Ferrari pilotu Felipe Massa'nın sakatlanması ardından pistlere geri dönmeye hazırlanan Micheal Schumacher, sağlık sorunları nedeniyle yarışamayacağını açıkladı.
İnternet sitesinden yaptığı açıklama Schumacher, "Pistlere geçici bir süre geri dönmek için elimden geleni yaptım ancak çok üzgünüm olmadı. Tıbbi ve terepatik olarak herşeyi denememize rağmen boynumdaki ağrı geçmedi." dedi.
Schumacher yerine Badoer
İtalyan ekip Ferrari, Alman sürücünün açıklaması ardından İtalyan sürücü Luca Badoer'in yarışacağını açıkladı. Ferrari'nin test sürücüsü olan Badoer'in ismi, Massa'nın sakatlığı ardından da gündeme gelmişti.
boşu boşuna sansasyon yarattılar aslında bu haberlerle sanırım amaç F1 e ilgiyi arttırmaktı diye düşünüyorum ben en başından beri döneceği falan yoktu schumayer in tamamen planlanmış bir reklam oyunu
boyun agrlarim falan dedi ama zirvede bıraktı kac yıl uzak kaldı karızmayi dagitmakdan cekindi sanirim
yarıssaydıda eylencelı olurduu :)
:( 10 (krkter)
schumacher a bakınca kendımı görüyorum ya bazı haraketleri aynı ben :) yaşam tarzımız uyuşuyo ya lanet olsun
bu sezon benm içn tamamen kapanmıştır zaten doğru dürüst izlemiyordum ...