özledik şumiyi tabi yaa...son 4-5 yarış izlenir![]()
genelde kırılması zor olan rekorları egale ettiği için ve tabiiki ayrı bir haz verdiği için öyle bir temenni ettim.. yoksa burdaki birçok kişi olayın zorluğunun farkındadır.. ama onun o pistte, o günki yarışta olması bile insanları hemen çekiyor..
en nihayetinde benim şahsi fikrimde başarısız bir araçla sezon geçiren ferrari aracı için pilotluğunu gösterecek, umarım tahmin ettiğimiz gibi bir sonuç verir Schumi![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Öncelikle farkettinizmi bilmiyorum bu son f1 yarışında mclaren ve ferrari üst sıralara çıkar hale getirilmiş ve güç kayıplarının sebebi cözülmüş durumdaydı.brawn gp de de gerileme yaşandı.Shumi öyle bi adamki 1 aylık sürede aracın gelişimine bile katkıda bulunabilir.Tabi fazla hayalperest olmamak lazım ama duygusal davranıyorum.Şimdiden heyecanlandım doğrusu öyle bi nesilizki shumi ve rossi gibi dünyanın en iyi plotlarını izleyebiliyoruz bu adamlar gibisi dünyaya gelmez bundan emin olun tv nin karşısına geçip bunun tadını çıkarmalıyız bence.Şu an f1 de shumi tarzında 2 plot var Luis hamilton ve Alonso aynı yarışta bu adamları izlemek güzel olucak.
Sana katılamıyorum mika hakkinen ve jack villenueve hiçbizaman Shumi ayarında plot olmadılar sadece şansları vardı dünya şampiyonu oldukları zamanlarda şhumi ölü olarak direksyonu başına geçtiği ferrari yi diriltmeye çalışıyordu.Aynen rossi nin ölü haldeki yamaha yı dirilttiği gibi.
Bu şekilde gerçekleşmesini elbette hiç bir F1 taraftarı ve tifosi istemezdi. Ancak tekrar o florasan kaskı kırmızı arabada izlemek inanılmaz bir duygu olacak...
Özellikle Rai ile beraber aynı araçla rekabet etmesi de ayrı bir güzellik.
Bu kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama beklemesi de bir o kadar keyifli olacak.
Umarım Massa'da en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve tekrar koltuğuna geri döner...
herşeydemi öyle oluyor ?
Michael jordan nba e geri döndükten sonra 3 defa daha ark arkaya şampiyon oldu ...
bi nevi bunu schumacher de yaptı 99 da ayağı kırıldı .. kırılmadan önce şampiyona lideriydi ... michael geri döndükten sonra neler oldu yazmaya gerek yok herhalde ...
---
ayrıca mika ile jacques i nasıl michael e nasıl aynı tutuyorsunuz örnek veriyorsunuz hakiakten ilginç ...
biraz aydınlatıcı bilgi olsun ...
geçen sene michael f1 e 1 ara ara verdikten sonra f 2007 ile ilk test sürüşüne çıktığında araçta TC yoktu .. motor frenlemesi yoktu bu tür yardımcı olanaklar olmaksızn en son 2001 de araç kullandı ve dünya şampiyonu olmuştu ... michael f1 i bıraktıktan sonra bunlar tekrar yasaklandı ...
f1 i bıraktığından 1 sene sonra bu yeni kurallara tekrar pist e çıktı ve herkesten iyi zaman yaptı ..
F 2007 ile Schumacher @ Jerez ...
şuan michael eski kondisyonunda değil ...
yeni araç ı hiç kullanmadı ...
ferrari de hiç iyi durumda değil ...
ama onu tekrar pistlerde görmek harika olucak...
keşke geçici olarak değil de tekrardan tüm şampiyonada yarışsa bizde tekrar f1 i izlemekten zevk alsak ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
o herif bir robot 100 tur atsın anı saniyeyi çıkarabilicek bi karakterhelal ona
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
1seneden fazladır f1 aracı kullanmayan MS direksiyonun başına geçip gerçek bir efsane olduğunu kanıtlayacak mı? Şöyle bir gerçek varki ismi açısından büyük bir risk aldı. İnşallah eskisi kadar başarılı olur ve güzel yarışlarını seyredebiliriz.
inşallah dediğin çıkar dostum, 2,5sene,test,geliştirme ve kondisyonlarda eksiği olan şuminin nekadar başarılı olcağını göreceğiz.efsane şuminin işi zor, nedemek istediğimi yarışırsa anlayacaksınız. emin olun f1 sürmek kolay değil, michael jackson bile bir şovunda 3-4 kg veriyor siz düşünün bir yarışta pilotlar kaç kg veriyor...sıcaklıkta tuzu biberi
yıne baslıycaz f1 seyretmeye schumı number one
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)