Yaw o slicklerle 2-3binde kaldırdı batu krize girdim ben :d Çok uğraştık ama yüksek devirde kalkamadı bitürlü eğer 5-6 bin gibi tutunsa 15sn.altına inerdi..neyse batu yinede kupasını aldı :D
Printable View
Tribün olsa da sıkıntılar aynı olacak onu anladım ben. Konya seyircisi böyle olduktan sonra, çok zor tam anlamıyla sağlıklı kalkış. Tellerden içeri atlayanlardan tutun, yarışa katılıpta lastik yakmaya çalışanlara kadar. İlk önce Konyalının bilinçlenmesi gerekiyor.
O seyirciye göre organizasyon gayet sorunsuz ve hızlı geçti bence. Kalkışlar peşpeşe bekletilmeden oldu, katılım az olsa da Şahinleri bile izlemek zevkliydi.
Kadir abi sinir krizi geçiriyordu düşük devirde kalkmasından Baturalp'in. 2 ye geçiş kaçırmadan ve devirli kalkış olsaydı çok daha iyi derece gelirdi RS'den. Yine de kupasını aldı. :)
Seyirci ve yarışmacılar gidince 19.63 ile Doblo power konuştu. :D
nzm ankaradaydı biz konyadan enka ya geçtik sonra nzm geldi an240 ı geçti :D 10 numara yuruyo
Tebrikler NZM'ye :)
Arkadaşlar merhabalar, sorduğunuz tüm sorulara cevap veremediğim için özür dilerim. Çünkü organizasyon yaklaştıkça başımı kaşıyacak vakit bulamadım. Hatta piste cumartesi 15:00 te girdim, pazar 20:00 de ciktim :)
Herzamanki gibi seyircimiz sıkıntı içerisindeydi, sizleri rahat ettiremediğimiz için üzgünüm. Yanlız diğer yarışlara oranla seyirciler yükseltinin olduğu tarafta yarışı izledi. Birde önceki yarışta seyircinin büyük bölümü, ara verildiğinde pisti terketmişti. Yanlız bu sefer çok az seyirci yarış alanından ayrıldı.
Ayrıca tribün eksikliği ve servis alanının etrafının kısa tel örgü olması servis alanında bizlere büyük sıkıntılar yaşattı. Anlıyorum herkezi, sıcağın altında beklemek kolay değil, aynı sıkıntıyı önceki yarışta bizde yaşadık ama bu demek değildirki bizleri zor duruma sokup yarışın gidişatını sekteyeğe uğratacak şekilde davranabilme hakkı verilsin. Üstelik yarış alanında bu sporun mantığını ahlakını bilmeyen seyircide mevcuttu, bu bambaşka bi sorun çünkü adamın hiç birşey umurunda değil. Ne yarışın işleyişinin sıkıntıya gireceği nede kendi canı. Biz özel güvenlik şirketinin etkisiz olacağını düşünerek Konya Gözetmen Kurulundan 50 gözetmen istedik ancak sadece 15 gözetmen geldi. Böyle olunca güvenliği sağlamak çok güçleşti.
Yarışa gelince 19 araç katıldı. Genel olarak şahin hükmü vardı yarışta, seyirlik olarakta bana göre 3 araç vardı. Ama iyi organize olduğumuzdan yarışı seri götürdük insanları gereksiz yere bekletmemeye gayret ettik. Sadece bir yerde seyirci problemi artınca yarışı durdurdum. Çünkü iş çığırından çıkmaya başlıyordu.
Yarışta gördüğünüz eksiklikleri (tribün sorununu biliyorum :)) buradan veya özel mesajla bana yazarsanız sevinirim. en zaından bizim gözümüzden kaçanları biliriz. Zaten bu haftadan itibaren tribün işini çözmeye çalışacağız diğer klüplerdeki arkadaşlarla birlikte, ayrıca G.S.G.M. de bunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyor.
27 Eylülde diğer klübümüzün oto-drag yarışı olacak bilginize.
İskender Kaçar
geçen bizim slickler kısmet olmamıştı size bu sefer getirmişsiniz sonuç da iyi olmuş maşallah..
rs e de tebrikler..
kardeşim saol prof manada daha yeni yeni bişeyler yapmaya başladık :) lastikleri ozaman taksaydık ozmaanda 1.ci olurduk ama herşey ani olmuştu artık prof manada kovalayacaz bu işe gönul verdik emek verdik katılım gösteren göstermeyen herkese teşekkürler burdan vtec hasan kardeşimide canı gönulden tebrik ederim adam iyi bi sıralama yaparak bizim sınıf a girdi ama onu ben eledim böle olsun istemezdim hayırlısı olsun ama aracı maşaallah çok dolu guzel tebrikler
NZM dünki yarışın favori aracıydı bence, tebrikler. Katılım çok zayıftı, asıl beklenen araçlar yoktu malesef.
nazmi kardeşim ALLAH kaza bela vermesin arabanın maaşallahı var cok güzel yuruyor hakkını verıyor tekrardan tebrik ederim seni ve arabanı
saol kardeşim seni orda gördüm geçen geldimizde yoktun gözüm aramıştı seni bugune nasip oldu en kısa zamanda yine gelecegim konyalı butun arkadaşlarıma canı gönulden teşekkür ederim hepsinden allah razı olsun erdal oto cam ramazan kardeşime de ayrıca teşekkür ederim saolsun
saol teşekkürler kardeşim aynen dün beklenen araçlar yoktu ***** bende kapıda girip girmemekte karasız kaldım çünkü istediğim bi araç vardı gelemedi nasip kısmet başka zamana zaten illegalde canına ot tıkarım :D katılım 18 araç olmasına ragmen çok guzeldi herkese teşekkür ederim