önder abinin coupe si gerçekten akıllara zarar bir makina özellikle parçaları bırakırken güzel bir görüntü verdii :)
seneye ulusal draglar ile daha güzell görüntüler yarışlar ve araçlar görürüz inşallahh garajlarda yatanların uyanma zamanı geldi
Printable View
önder abinin coupe si gerçekten akıllara zarar bir makina özellikle parçaları bırakırken güzel bir görüntü verdii :)
seneye ulusal draglar ile daha güzell görüntüler yarışlar ve araçlar görürüz inşallahh garajlarda yatanların uyanma zamanı geldi
onda çokk garip bir şanzıman var
eğer hala aynısını kullanıyorsa
ben ordaydım ayhan usta kara tahta üzerinde oran hesabı yaparken
Ayhan ustada baya baya bılgılı bırı saygım sonsuz konusmak lazım onlada bı ara gıdıcem yanına ama fransızlarda bu pıstte 13 59 en ideli gibi
gunse
erol
apo
hepınızı tebrık ederımm
gunes gectıgın 306 turucncu muydu merak ettım?
eeet turuncu
fıat coupe ile bende kalkmıştım gecen sene ve izlediim kadarıyla araba bastıkça acılıo özellkle 3 u cok iigibi kalkışı dısardan bakıldıındada cok ii deildi gecen sene ama bu dönemde neler yaptı bilmıorum
kesinlikle cok guzel gecen bir yarıstı dereceye gıren abilerimi tebrik ediorum...
erol tebrikler doru kişiye gitti kısa :)
gusel bi yarışma oldu yine..bugun daha kalabalıktı
emeği gecen herkes teşkr edrm eywallah
ama BMW ler ayrıydı yine
dikkat ettiyseniz ne zman BMW ler yarışsa seyircide
heycan ve ses artıodu, eee ne de olsa bmw farkı :)
bu arada kırmızı BMW e30 (dev plakalı) harika bişe!!!
Forever BMW/M POWER
tabi abi dev plakalı e30 ayrı ama DC106 ise yerleri titretti cok basarılıydı;)
Seyirci hala bilmiyor bazı konularda neyin ne olduğunu bilmiyor.BMW ya geçeR gider diye düşünüyor işte.Neyse dicek bişey yok son draga kadar aguşun vtecin bmwleri nptıını çok iyi gördük;)VTeC FoReVeR;)
Arkadaşlar Burdan Herkese Söylüyorum Benim Arabam Zor Yapilan Bir Araba O Arabanin Türkiyede Gitmediği Usta Ve Servis Kalmadi Desem Yeridir Yani şu Meşhur Bu Meşhur Dediler Gittik Dc 106 Ile Beraber Ama Arkadaşlar Hepsi Yalan Biri Gerçek Dürüstlük Bakimindan Bilgi Bakimindan Ayhan Ustayi Tek Geçerim...
Paranizi Başkasina Kaçirmayin Paraniza Yazik Bu Kadarda Iddali Konuşuyorum Sevgili Servis Sahipleri Isteyen Istediğini üstüne Alinsin Gençleri Söğüşlük Yapiyorlar En Azindan Ayhan Usta Söğüşlük Yapmadi Kimseyi..
saolun arkadaşlar..:)