bu hafta kesin herhalde yağış olmazsa?
Printable View
bu hafta kesin herhalde yağış olmazsa?
pist diye aradığımız şeyin meğersem önünden defalarca geçmişiz çünkü alinda fidenin karşısındaki yolda yapılcakmş :D ayri pist değil yani büyük ihtimal o gün yol kapatılcak ve o yolda yapılcak 0-400....
edit : yanlış anlaşılma olmasın sadece şaşırdım biraz okdar.... emeği geçen abilerime sonsuz teşekkürler....
izmit kapandı...
izmir kapandı...
ankarada yapılmıyor...
istanbulda yapılmıyor...
eskiden dagda yapardık mazı dagında...
şimdide yolda yapalım ilerisini görürlerse pistte yaparlar...yapanlara bari destek olalım kalabalıg görürlerse bişeyler olur belkii
pist pisttir bencede ;)
yarın saat kaçta başlıyoruz ?
antalya baya yağışlı sabah sabah,kumlucada farklı değildir kanımca.
yok kumluca güneşliydi hava yarışlarda fena değildi ama izlemek için baya bır gayret etmek lazımdı millet portakal ağaçlarının üstünde izliyodu pistin solu sera sağı portakal bahcesi (pist yerine yol desek daha iiiiiiii olur..)
Onur Soytam Kategori 1 de 10 a yakın araç içinden birinci oldu.Tebrikler...
Yokmu Foto Video falan?
organizasyon güzel oldu ama halk çok uğraştırdı.pist içinden defalarca uyarı yapıldı ama nafile.genede mutlu sona ulaşıldı.onur abiyi tebrik etmek lazım kategori 1 de birinci oldu.çok güzel bir gün oldu.
en yakın zamanda fotoğrafları ve videoları eklicem ...organzasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ederim özellik le BAŞTAŞ performance erkan abimin destei ile katıldım ve onu mahçup etmden hiç geçilmeden 1.katagori şampiyonu oldum saygılar
yakışan olsun kardesime.hakkınla yürüdün hiç vites kaçırmadın gerekeni yaptın...foto ve videolar gelsin...cumhur duyuyormusun :)
ne kadar çok istesemde gelemedim yarişa acil bir iş yüzünden ama duyduklarıma göre güzel olmuş...vts'de ciddi yürümüş onur abide hakkını vermiş...tebrik ederim....
onur tebriik ederim 302 metreye duaet yoksa yanıcaktın başarılarının devamı