sakin sakin :D diğer yarışlar da dizel kategorsi dolcak desenize :)
Printable View
sakin sakin :D diğer yarışlar da dizel kategorsi dolcak desenize :)
307 tehlikeli bee :) 1.6 hdi 110 hp yürür o makine bi de chip oky. Al sana 130 hp cadde deki bi çok 1.6 sınıf benzinlinli ile oynar :)
Diesel de ayrı bi sınıf katılım çok olsa da ah
1.3 ile 1.5'i bi sınıf 1.6 ve 1.9 larıda ayrı bi sınıf yapsalar bence eğlenceli geçer. katılım az olduğu için karman çorman kalkılıyor dragda yanıma 1.4 clio benzinli getirdiler. Hakeme Sordum dedimki dizeli benzinli ilemi kaldırıyorsunuz diye sordum :) Sonra Doblo geldi :)
birincisi soylediklerimin muhatabı sen degildin,bu tolgayla aramizda bir şakalaşmadır,ikincisi söylediklerimde kimseyle ilgili iddia ifadesi yoktur,hele seni düelloya davet eder hiçbir ifade yoktur,kaldıki seni tanımıyorum bile.ne seni bilirim ne arabanı bilirim,nede seninle boy ölçüşecek iddiada bir aracım var.üçüncüsü seninde benimle "laf kalabalığı etme" diyecek bir samimiyetin olduğunu sanmıyorum.kelimelerini dikkatli seçsen daha iyi olur..Alıntı:
gokhan Nickli Üyeden Alıntı
ertan
abi 1.18 bardan bahsediosun sen ben anlamadım bu işi...benim aracımın standart 0.4 bar senin arac nasıl 1.18 oluyor standart 10 psi....yorumlar.....Alıntı:
carpediem Nickli Üyeden Alıntı
:mad:Alıntı:
cagoer Nickli Üyeden Alıntı
.............
gokhan selam
cagoer in makinayi en son 405 hp lik c6 corvettle denemistik ..hic tavsiye etmem :)
capediem: hani yavas kullaniyodun .."abi basmiyorum inan" tanidinmi ???
jangeo...sordugun sorunun cevabi soyle : ruhi nin arabasi 1 ara bizim garaj civarindaydi :)
UYARI : arkadaslar hakikaten konu cukurova drag larinda duvelloya dondu....
SITEYI ACARKEN BU TIP SOHBETLERDEN ZIYADE BILGI AMCLI OLSUN ISTEDIK ve hepimiz faydalanalim
yani baska degisle konuyu kisisel den cukurova drag lara cevirin ..
uzarsa konuyu kesmek zorunda kalacam
saygilar
sami
sami abi haklısın ben kişisel bir polemik yaratmak istemedim sadece eğlence amaclı bir kalkış olsun istedim ama dier arkadaşların yorumlarınada saygı duymak lazım aslında:rolleyes: :rolleyes: neysee araç 1.18 bar turbo basıyosa ferferci olduğuna inanıyorum :D bunları nie solemiyosunuz kardeşim alla alla :D bizde standart standart abi kardeş kalkarız diorz :) ya maksat eğlenmek işte görüşrüz..sami abi biara bizide garajına dahil et yahu...sihirli ellerinle dokunsan diyorum....Saygılar...Cengiz.
ha buarada ertan abi şimdi çıkardım sizi..candar (estremo tuning) size çok çok selamı var... :D:D:D
selam cengiz
soyle 1 sey okumustuk corsada zaten basinc normalde de yuksek diye
yuro soylemisti..
gorusmek uzere.....
saygilar
sami
:soru: ya basınc yuksek olurda 1.18 nedemek sami abi hiç akıl alacak bir iş değil yani. düşünecek olursam kafayı yiyorum 1.3 cdti ama standart 10 psi?? :soru: :soru: ben bu işi anlamadım...
benim anlamadigim 10 psi mi yoksa 1.18 barmi bu arac cunku 10 psi yaklasik 0.7 bar yapiyor
10 psi 1 bardır bildiğim kadarıyla..
1 atm hava basinci=1.0133 bar=14.7psi
Haklısın çok rezil bir durum. eğer kategoriye katılacak araç çıkmazsa bana haber verin. katılmayı düşünmüyordum ama hem bir deneyim olur, hem de kategorinin ayrılmasında faydam olur. aracımdan enazından şu an hiçbir performans beklemiyorum ki rezil olacam millete biliyorum ama hiç sorun deil..Alıntı:
carpediem Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sami_z01 Nickli Üyeden Alıntı
+1
Saygılar Sami Abi.....
Fabrika verisinde 1.18 bar.
Corsa teknik özellikleri diye arattırır isen bulursun. fabrikadan 1,18 bar ile çıkıyor. oki.
maşallah diyorum ozaman abi corsaya :) ben sınırları fazla zorlamışım anlaşılan :D
Sınırları zorlamak ile bi akası yok bunun ya benim corsadaki turbo küçük basıncı fazla sendeki turbo corsadan büyüktür basıncı düşüktür. ama diesellerde basınçla oynamayı tavsiye etmem. Cufulayabilir alet. En güzeli bi chio box alacaksın ektradan 20 hp ye yakın koyar üzerine zaten o da yetiyor.
benim turboyu görme ya elma kadar bişe...