Yer: Porsuk spor salonu.
Saat:10.00
Tarih kesin olmamakla birlikte %90 ihtimalle 25 nisandır.
Önceki yıllara ait fotolar.
PA GTİ
Diğer illerden katılımlarınızı bekliyoruz.
Yer: Porsuk spor salonu.
Saat:10.00
Tarih kesin olmamakla birlikte %90 ihtimalle 25 nisandır.
Önceki yıllara ait fotolar.
PA GTİ
Diğer illerden katılımlarınızı bekliyoruz.
Slalom diyip geçmeyin çok eğlencelidir ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Benim JR. a bak sen volkan benim gti la genel klansman 4. sü gruptada 2. olmustu ama ben o günü acık öğretim sınavı yüzünden görememiştimm![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bi önceki yılda clio sportla 1. oldu tüm klasmanlarda mini cooper s fiesta st gibi araçların olduğu klasmanda![]()
yakın illerden katılımla cok daha keyifli olur bencede gelmeyi düşünenler için detaylı bilgiyi kısa süre sonra ekleriz.yarısa girme kosullar ücret lisans vs gibi konuları paylasırız herşey netleşince...
M.Kemal ATATÜRK
iyi lastik ve kilit oldumu feci slalom olurbu slalomda elfosuz iyi netice alınmaz mı yaw herkes elfo cekmis hic anlamam elfodanda slalom islerinden de ondan soruyorum.
yok aslında elfo çekmesen daha fazla saniye kazanırsın fakat bizdekiler biraz artist![]()
mahalli organizasyonlarda lisans kosulu varmı....yoksa katılım ücreti ödenip girilebiliyor mu
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
autodromda time trial güzel olurdu
vti in malesef şanzımanıuygun değildi o piste
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
TOSFED lisans talimatı
madde 2)
Lisanssız olarak yarışmalara katılmak yasaktır.
madde6)
c)Mahalli Lisans,
Tek günlük ve sezonluk olarak ikiye ayrılır. Sadece mahalli yarışmalarda kullanılır. Tek günlük lisanslar, Federasyonun onaylı olarak ku-lüplere verdiği ve üzerinde tek günlük lisans numaraları olan kartlar şeklinde düzenlenir ve kulüpler tarafından sporculara teslim edilir. Tek günlük lisanslar bir kereye mahsustur ve her branş için sadece bir kez alınabilir ve sadece aşağıda belirti-len yarışmalarda kullanılabilir.
Mahalli sürücü lisansı alınabilecek branşlar; ralli, pist, offroad, tırmanma, otokros, karting ve slalom - gösteri - aktivitelerdir.
M.Kemal ATATÜRK
günlük lisans gerekiyor onu da zaten orada veriyolar hemen anında.Siz sadece 80 lira katılım ücretini veriyorsunuz o kadar
Aynı tarihte yaklaşık 30 ilde mahalli slalom yarışları yapılacak, 1.'ler Mayıs'ın ilk ya da ikinci haftası Ankara Hipodrom'da Type-R Cup, Clio Cup veya Seat Cup araçları ile Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edeceklerdir. TOSFED'in toplantısından çıkan karar budur, her ilde çalışmalar devam etmektedirFinal bomba olacak yalnız, mahalliye iyi hazırlanmanızı tavsiye ederim
![]()
şlalom bebeğim şlaloomm..polis akademisinde sürüş eğitimi var dı ya hatırlayan varmı. ?
o geldi aklıma. çok eğlenceli bişi bu slalom.
*On3r*
valla bende katılırım ama iddam olmaz çünkü aracımın dreksiyon turu çok fazla... araziye göre ayarlanmış çevir babam çevir![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)