ankarada yokmu driftle ilgli bi firma :) çok merak ediyorum son dönemlerde en üst seviyesini yaşıyo yurd dışında
11-03-2012, 17:54
Berkel
Alıntı:
orhansah Nickli Üyeden Alıntı
evet. Sülün Osman diye biri satıyordu ondan aldılar.
buradaki lafımın ciddi olmadığını anlayamamana çok üzüldüm süloyada selam söyle yani kullanım hakkı mı sizde anlamında sordum hani başka arabalar giremiyo olayı anlamından !
11-03-2012, 18:16
slave
Alıntı:
Berkel Nickli Üyeden Alıntı
buradaki lafımın ciddi olmadığını anlayamamana çok üzüldüm süloyada selam söyle yani kullanım hakkı mı sizde anlamında sordum hani başka arabalar giremiyo olayı anlamından !
türk dil kurumunun sitesine filan üye ol satın almak ne demek öğren sonra karşındakine deki ben böle söledim sen öle anladın ;)
11-03-2012, 19:20
Berkel
Alıntı:
slave Nickli Üyeden Alıntı
türk dil kurumunun sitesine filan üye ol satın almak ne demek öğren sonra karşındakine deki ben böle söledim sen öle anladın ;)
çok boş ve gereksiz bir tartışma cümlede ne kastettiğimi anlayıp bana cevap veren olduğuna göre
Alıntı:
Frid Nickli Üyeden Alıntı
fiyatlar gayet makul gereksiz düşünceler içine girmenin anlamı yok, nasıl emek harcandıgını görmek için bir antremana seyirci olarak katılmak yeterli
tartışmaya gerek yok ne kast ettiğimi anlayan olmuş ;)
11-03-2012, 22:02
Berkel
Alıntı:
Frid Nickli Üyeden Alıntı
fiyatlar gayet makul gereksiz düşünceler içine girmenin anlamı yok, nasıl emek harcandıgını görmek için bir antremana seyirci olarak katılmak yeterli
izlemeyi çok istiyorum mutlaka bir antremanı izliyeceğim :) arabamı alınca sertifika da alacagım ... amacım eleştirmek değildi merak sadece :)