.ötü sağlama almadan cıkmam :hehe: harbi e30 toplardık bagajdaki parçalarla :hehe:
Printable View
Bencede Gördüm ve O ne dedim yani :D
herkese çok teşekkürler, organizasyon çok başarılıydı, ilk olmasına rağmen bir sıkıntı yaşanmadı, biz izlemeye gitmiştik fakat arkadaşlarımın ısrarı üzerine bende katıldım, finalde golf 1.4 tsi'a yenik düştük :) herkesin emeğine sağlık, katılan araçların hepsine 41xmaşallah, organizasyon için Düzce Garage ekibine tekrardan teşekkürler, sıcak kanlılıklarını ve misafirperverliklerine sonuna kadar gösterdiler...
üff eraya acı saplamışlar:D
şamar oğlanına döndük özgürrr :D
hacı sen araba sat ne işin var kaldırmakta falan bak piyasa düşürüyosun böyle elek edilince:D
güzel kalktımda araba izin vermedı :D
seni açık oto pazarlarında görmek istiyoruz :D
Eray allah ne verdiyse diyip WG hortumunu söküp MS'e de iki tokat atsaydın düzelirdi bence :)
Federasyonun izni olmadan iki araç yarışmak amacıyla yanyana bile gelemez..bunu burda yazdım arkadaşları uyardım.ama izin olmadanda yarış yapılabiliyormuş bunu bana bir daha kimse söylettiremezde yazdıramazda.görüldüğü üzre yarış yapıldı:beuj:
bu yarış için federasyona bir yönetmelik gönderilmediğini izin alınmadığını hakem gözcü gözetmen atanmadığını ve bunlar olmadanda bu yarışın adının illegal yarış olduğu biliyorum.yazıları tek tek okuyorum herkes mutlu herkes eğlenmiş en güzelide fotolarda o seyirciyi kenarda görünce Allah korumuş kazasız belasız imkanlar dahilinde başarılı bir organisazyon olmuş.Drag sporu için emeği geçen herkese teşekkür ederim.illegal bir yarış olsada legal yarışlar için tecrübe hanelerinize çok şey yazdığına eminim.bu tecrübelerinizi legal yarışlara taşıyarak daha başarılı organizasyonlara imza atmanızı diliyorum.tekrar tekrar emeği geçen herkese teşekürler. yarışmacılarıda tebrik ediyorum kazasız belasız tatlı rekabetle bol yarışlı hafta sonları ama legal:icon_tup:
Legal olacak inşallah,Düzce belediye Başkanı pist olayını en yakın zamanda halledilecegini söyledi,Zaten ondan sorada izinler alınır sorun yok
Bence cok guzel bır gundu... İlk olmasına ragmen oyle buyuk aksaklıklar goze carpmadı.Ve burdan The Doctor basta olmak uzere butun gorevlı arkadaslara cok tsk ederım herkese sıcakkanlı davrandılar kımseyı uzmemeye calıstılar herkesin gonlu olsun ıstedıler ve basardılarda bence bugun duzceye gıdıpte keske gelmeseydık dıyen olmamıstır :) Bu daha ılk organızasyondu ıns bugunden dersler cıkarırlar ve gelecek organızasyonlarda daha guzel işlere ımza atarlar. Burdan bu yarısta emegı gecen herkese tesekkurler ...
Edit: ChiefKadir abimizinde buyuk yardımları oldu onada cok tesekkurler :)
kadir abim 10 numaraydı sağolsun:)
Yorumlar cok güzel. Eksikliklerimiz vardı ancak düzce'miz yarıslar konusunda cok taze ve konumu dogrultusunda ankara istanbul arasında olması buyuk avantaj.
Eksiklilerimiz wardı ama imkanlarımız bununla kısıtlıydı. Herkese Düzce Garaj üyesi olarak tesekkür ediyorum. Katıldınız misafirimiz oldunuz. Sizleri hosnut edebildiysek heycanınıza heycan kattıysak ne mutlu bize. Butun misafirlerimizin mutlu donmesi bizi cok hosnut kılıyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya calıstık.
Gelen herkese cok tesekkurler. Yaptıgınız yorumlar eksikliklerimizi görmemize ve bir daha ki organizasyonumuza katkıda bulunacaktır.
O sartlarda orada ne kalkis yapardim nede yaris seyrederdim....Insan sagligi yada hayati o kadar ucuzmu ? Arada ne bariyer var yada koruyucu baska birsey....Bumu sizini yaris anlayisiniz ? O kadar kisinin sorumlulugun nasil ustlendiniz ?
Evet arkadaşım Yaptık organızasyonumuzu. Sen veya senin yanındaki insanlar engellemeye çalıştı. Bir Kaç araç gelmedi sayenizde mutlu olun. Şimdi arkadaşlar dünki yazılan o iki mesaj. düzce dragları ıptal dıye. Açıklaması bu işte arkadaşlar. Konya organızasyonunu yapan kişi veya yanındaki insanlar bunu yaptılar. Tüm tech aileside duysun görsün dünki iki mesajı konyayı duzenleyen veya onun yanındakiler yaptı. ben çok düşündm konuştm bazı abilerimle araştrdm bu şekıl sonuç çıktı.
Sen Legal yaptın Da ne oldu Sölermisin. Benım organızasyonuma çamur attın iptal ettinde ne oldu. Ben söliyim bir kaç araç kazandın. aferin sana veya sizlere başarılı oldunuz.
izin konusunda tekrar sölüyorum tosfed il temsılcisiyle görüştük yapın dedi. ben üste gerekli bilgileri veririm dedi. ve bize geri dönülmedi bu benım sucum deil.
Yok ben yapmadım diye bişey söleme istersen çevrendeki insanları bi araştır bi öğren sonra yorum yap ben yaptım veya benım yanımdakıler yapmış diye.
Üstlendik yaptık sorunsuz hallettik. sen ne yarışmaya gel nede izlemeye. sen konya draglarını düzenleyen arkadaşa git o herşeyi on numara yapıyo. bilmem anlatabildim mi.
Şimdi sizinle hiç uğraşamıcam. oraya gelen değerli abilerim biliyor ne halde oldugumu ondan şuanda seninle ve senın gibi insanlarla tartısmıcam.
yavaş ol bakalım öncelikle terbiyeni takın karşındakş adam kaç yaşında kim bilde konuş arakadşmış:mad:.yarış yaptırtılmayacak olsa ve bunu ben veya hasan abi istemesek emin ol engelleyebilirdk.haddini aşan laflar etme.insanlar bende dahil seni uyardı araba yarıştırdığın yerde sağda solda insanları fotoğraflamışınz ya birini ezseydi ne olacaktı?karşındaki insanın federasnda nasıl söz sahibi olduğunu bilmeden yazıorsun o sizler kadar çiğ düşünecek bir insan deil yılllarını yarışa vermiş bi insan ayıptır..