Aynen filtre sesi neydi öle harikaydı.Bizde sasırdık sınıf 1. si belli oldu derken daha sonra goremedik aracı.Aynı sey benimde körfezde basıma gelmişti ön iki lastiğim birden inmişti şaka gibi gercekten cok kötü bi durum gecmiş olsun..
Printable View
Aynen filtre sesi neydi öle harikaydı.Bizde sasırdık sınıf 1. si belli oldu derken daha sonra goremedik aracı.Aynı sey benimde körfezde basıma gelmişti ön iki lastiğim birden inmişti şaka gibi gercekten cok kötü bi durum gecmiş olsun..
bahsettiginiz video bende var eray emniyet şeridinden korsan roling yapıyo:D::DD.
cem ekle bakim la sende güzel videolar var :hehe:
Cem abi demin gördüm onu yarıldım gülmekten :D
Korku filmlerindeki gibi köşeden kenardan çıkıyor :D
ya bu eke eraydayken niye ön tamponu yok arkadaş
dahada söküyordu:hahaha::D:D
[QUOTE=chiefkadir;1532458]Düzcede drag yapılıp yapılamayacığını merak ettiğimiz birazda gezmek eğlenmek amaçlı KRC vtec ile Düzceye gittik,
Drag yapılacak alan elden geldiğince kalkıışa uygun hale getirilmişti,
Fakat Listeleri kayıtları kimin kimle kalkacağını tam olarak çözülemeyeceğini görünce geçtim direksiyonun başına umarım kimseyi kimseye ezdirmemişimdir,araçları olduğunca denk kaldırmaya çalıştım,
Araçları denk kaldırmaya çalıştınız öylemi _?
@ufy:Araçları denk kaldırmaya çalıştınız öylemi _?
yarış gecti bitii giden memnun yarışan memnun yapan memnun,eksikler yokmuydu haa tabiki vardı ama bundan sonra sivri eleştirilere veya gereksiz cevablara luzum yok bence
Organizasyonda canla başla çalışan tüm arkadaşlara çok teşşekkürler,ayrıca Belediye Başkanını zı böyle bir vizyon ve anlayışa sahip olduğu için kutlarım... belki bir pist de yapılabilirse Düzce için çok çok harika olur ve yakın olduğu için İstanbul daki arkadaşlarda yararlanabilir
Öncelikle bu organizasyonu duzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum, güzel bi gundu, bi kaç aksilik olasada pek canımızı sıkmadı.
Ulen hem arabayı kaldıramadım hem bide ustune kupa verdiler , ahahaha 4 arabadan3. oldum :D :D :D
doktorum sanma araba yavaş =) kısmet olursa rollde gorurusun bi gün :)
Evet bi çok organizasyona katıldım, otomobil seven bi insan olduğum için izlemesinide yarışmasınada seviyorum.
benim aracım stock ladaydı en başta beni o arabayla kaldırman çok anlamsız oldu.
Ben yarışla ilgili yorum yapmadım kötüydü şöyleydi böyleydi demedim güzel gündü eğlendik karşılıklı yardımlaşma oldu