Anlamadım ?
Printable View
hasan bey ön kayıt derken tarih ve ücreti bellimi
birde kalbur üstü demişsiniz ben bir tofaş sürücüsü olarak giremiyormuyum bu yarışa
birde son sorum yine hersey dahil 195 ytlmi(SİGORTA LİSANS KATILIM)
İnşallah aynı rezillikler yaşanmaz..
tam bılgım yok ankara ıcın ama sanırım ızın alınamıyormus yarıs ıcın vs vs yıllardır orda yapılan yarıs ıcın nasıl sımdıkı senelerde ızın alınamıyor anlamıyorum
2 ıcnısı de sanırım pisti begenmıyorlar tozlu vs dıe :)
tozunu ben süpürürüm onur abicim :D
ucretli olsun neyse parasi verelim girelim golgede oturarak keyifle izleyelim su draglari'da bir kere...
Konya bi önceki yarışta sporcuların oluşan sorunlarını halletmeden daha düzgün ve güzel bi organizasyon yapması zor görünüyor.
konya orgz kötümüydu bu kdr şaşırdım valla gitmediğimz için bişe diyemiyorum dememede gerek yok yazılanlar herşeyi ortaya koyuyo
kötü ne kelıme rezıllık ötesıydı....katılcak kısılerde 10 sefer dusunsun derım artı kayıt ucretını burda yazılan mıktarmış gıbı düşünmeyın orda kafalarına göre zam yapıyorlar fazlasını alıyorlar kayıt yaparken de sanki siz düşmansınız gibi davranıyorlar nekadar yobaz kendını bılmez varsa elındekı yetkıyı bı halt sanan varsa oraya oturtmuslar
gidicek arkdaslar kayıt ucretı 190 felan denırse sız ne olur ne olmaz yanınızda fazladan para göturun orda 250 300 alırlar cebınızdekı tum parayıda kayıta yatırıp parasız kalmayın orda bankamatık felan uzakda para cekmek ıcın gıdemezsınız zaten gıdersenızde guvenlık gerı almam der aç kalırsınız benım gibi sıgarasız kalırsınız haaaa unutmadan bırde yanınızda ibrik felan göturun veya boş şaşal şişesi wc ye gıtmekde yasak cıkarsanız guvenlık geri almıyor yarısmacıyım dıyorsun alamam benı ılgılendırmez dıyor şaka değil haaaaa bunlar gerçek
ya onur sende büyütme o kaddan artık tamam abi beceremediler işi süleyman efendininde çıkıp 2 kelime etmesi gerekirdi tamamen katılıyorum sana
ama bu işin gelişmesi içinde organizasyon ve katılım şart abi
mustu buyutmuyorumm gelıp cekseydın o rezılıgı hıc böle konusmazdın buna emın ol
bu ıs buyuycekse bu tarz adamlarla buyumesın kardesım daha prof adamlarla buyusun kendı kısır döngulerı etrafında yasıyan adamlarla buyumesın abartmıyorum ve yazmayada devam edıcem orda cektırdıklerı cıleyı ben askerde cekmedım
ne hayellerle gıttım olm ben oraya araba sorun yarattı organızasyon sorun yarattı çileden cıktım la bı sıra orda kafayı yıycekdım bırakıp gıdıyordum gokıye sorsana dedım yarısmıycam ya gıdıom cekıcıye gerı koycakdım hadı donelım dedım abartmıyorum kanka terlıosun böle orda bı ruzgar esıo trıbun dıe doktuklerı kumdan bı esıo suratına terle karısınca camur oluyor suratın olm dedım ben nereye geldım ya benı gerı göturun :D