alıntı yapayim dedim...
2. defa da aynı şeyler olursa yerden yere bir eleştiriyi hak ederler zaten...
ilk kez yapılan bir şey için herşey normaldi kusursuz bir org. olsaydı şaşırırdım...
Printable View
:D Arkadasım. O bende 5 yıldan beri var. Özel bi anlamı yok. Nokta olarak algılanırsa sewinirim. Moderatorlugunu yaptığım ve üyesi oldugum her forumda ünlem işaretleri mevcut! ***** işimiz klavyeyle. Ünlem işareti vazgeçilmez bi parca... ve emir kipi kullanılmazsa daha ii olur bende!
Sende kaç yıldan beri var yada ne manada kullanıyosun bilemez kimse , nette ünlemin veya büyük harf yazmanın manası bellidir:)
nasıl istiosan öyle anla o zaaman
Topicler karısmasın iki yerede yazılıyor suan
Ben ordaydım burak adlı arkadaşı gördüm baya uğraştı allah var yukarda ama organizasyonun kötü olmasının bu çocukla alakası yok tamam eksikler vardı ama kötü olması bizim halkımızdan kaylanıyo adam yola inmeyin dedikçe millet inadına yola indi, doğru düzgün izleyebileceğimiz alanda yoktu ama yine okadar uğraştılar düzenlediler emeklerine saygı.
Ben bi açıdan üzüldüm stock arabamı kalkıp broadway'le kaldırdılar
sendekı arac neydı arkadaşım
Abicim teknik kontrol felan yoktu biliyosun kimsenin motorunun içinde nevar bilemeyiz kayıt alırken uyarıyordum aracında aşırı besleme egzantrik şu bu varmı diye araban 1000cc mi neydi hatırlamıyorum ama 1400cc broadway den daha düşük bir araç grubu yoktu malesef gelip keyif aldıysan gerisi boş:icon_tup:
kadir abime katılıyorum ve teşşekur edıyorum seneyede laptobumsenı beklıyor abi :D:D
:D sennkıne bakarak bn hazırlarımabi sen sadece grublanmayı yap yeter bu sefer sana patron koltuğuda ayarlıcam yanında bı dolap olucak bi yandan gruplandrcaz bı yandanda mangal yapcaz :D:D
soyismim BOZBEY düzeltilsin.
birde organizatör arkadaslar orda görduk elinizden geleni yaptınız yarışanlar memnun,biraz daha serin kanlı olun daha iyisini siz yapın diye bi cevap olamaz lutfen biraz daha dikkat.
yarışlar gibi eleştirirleri karşılamanızda samimi olsun
ya Şu düzceli arkadaşlar,Az Bi sakin olun ya.ne oluyor gelene geçene ters cevap.
Burağın Pistte Sürekli arabayla gezmesi Ve pistte el freni çekip Dönmesi YANLIŞTI.bunu üstüne Basa Basa Söylerim,Ama Kimseye Artık Ters Cevap Vermeyin,Allttan Almaya Çalışıp,Güzel Güzel cevap verirseniz Bu iş Ve katılımcı Sayısı Büyür.
Tamam Baltalamak isteyen olacaktır Ama Bırakın onlarda Kendi Çapında eglensin..
Az Bi sakin olmayı öğrenin ya.
benden yapılan eleştiriyi yumusak karsılamam beklenıyorsa yapılan elestırınınde uslübü önemli..
ben terslık olsun dıye soylemedım sert eleştiri yaparken bı dusunsunler acaba ben yapsaydım bu iş nasıl olurdu diye???
kötü olabılır eksık olabılır sizce arkadaslar eksıkelrınız wardı ama saolun yada söyle yaparsanız daha ıyı olur gıbı bı elestırye kım ters cewap werıo???
kımse burda dagdan ınmedı ama sızde lutfen karsınızdakınden bekledıgınız saygıyı uslübu sizde gösterin....
yarışlar bıttı tamam arkdaşlar seney artık şimdi bu keyfın tadını çıkaralım
başarı elde eden herkeze teşekkürler