işte bu en ıyı haber....çok canlı ve eğlencelı olacak....
Printable View
işte bu en ıyı haber....çok canlı ve eğlencelı olacak....
işte buqun duyduqum en qusel haber
saolasın abi seni ve araçlarını izlemek bizim için büyük keyif
Benim Rs yetişmiyor ama bende başka Rs ile girecem inşallah :)
katılacak arkadaşlar mutlaka formlarınızı cumaya kadar yollamanız gerekiyor.çok fazla katılım var sayı 70 i bulduğunda kayıtlar kapanacak haberiniz olsun
www.boos.org.tr
Attığımız mail yerine ulaşmıştır umarım :)
Ya birde şöyle bir durum tahmin ediyorum, şimdi 70 araba girecekse bunun 50 si aynı sınıfta olacak 50 den 10 tanesi 16 sn altı kalsa 40 araba enaz 14.500-16.000 sınıfında olacak .Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum :)
boss sitesinin sınıfandırma örneğinde 12-13 araba düşünülmüş ve 8 arabaya final yapılmış :) 40 araba baya kalkış olacak demek inşallah balatalar benzin vs.dayanır Finalist arkadaşlara :D
(40 araba olursa 32 ye indirgenir zamanlarına göre)
gruplarda çıkan sonuca göre zemininde etkisiyle bir oynama olabilir.bu bizim elimizde.eleme sistemi çok hızlı ilereyebilecek bir yapıda.kura yok sabahki sürelere göre kapı numaralarıyla kimin kimle kalkacağı belli olacak.güzel olacak merak etmeyin.yeterki herkes katılım formunu yollsaın ve sabah 7.30 da mutlaka teknik kontrol noktasında bulunsun.
oh oh iyi ya =) umarım içeri araç girmemesi konusunda aradan kaçanlar olmaz =) hem herkes yarışa odaklı olmuş olcak böylece ;)
facebookdan alıntı :)
inci sözlük yine iş başında :DAlıntı:
4864 Kişi dedelere katılacakmısın.
ani bi kararla bende katılıyorum yarışa paramızı yatırdık dekontumuzu aldık Allah ın izniyle pazar sabahı ordayım..
Gemi yetişirse .. Kıbrıs tan biz de katılmayı planlıyoruz .. umarım eğlenceli ve güzel bir gün geçer ..
İstanbuldan 2 araç için formu doldurulup gönderdik.cumartesi aksamı ordayız insallah.
izleyici arkadaslar semsiye ve gunes kremi alin pazar gunu 40 derece diyo meteoroloji
Bu görev alma konusunda biseyler yapıldımı bi gelısme var mı acaba?
kardeşim mail atanların bilgileri klübe ulaştı.teyid için klübü arayıp tekrar isminizi yazdırın yarından itibaren pistte olacağız.
http://www.boos.org.tr/
keşke erken karar verseydiniz umarım yetişir doğan baya anlattı namını civic in :) bekliyoruz
abi bize ne ısmarlayacan bak serence kokoreç ısmarlıyo teklifini göreyim :D
istanbuldan kimler gidiyor?
ahmet abi teknik kontrol icin cumartesinden yapılabilir arabalar gece orda kalabilir denmisti,varmı oyle bisey yoksa hersey icin direk pazar sabahımı gelicez abi?
en son verilen karar pazar sabah erken bir saatte gelinecekti bro
direk pazar sabahı 7.30 da pistte olunaca
yarışa gircek araçların hangi kısımları sökülebilir far kapı kolu döşeme vs.. ..