çeşmedeyim abi malesef :)
Printable View
çeşmedeyim abi malesef :)
Sanırım birçok soru işaretine yanıt bulduk dünkü toplantımızda. Gelişmeler çok yakında sizlerle ;)
hayatın anlamını mı anladın tago he!! ya yavrum sen niye girmiyon ben senle yarışcam :D
Hangi yarışta bana eydan okuyabilcen ben onu düşünüom hakaçi :D
ya ister drag ister time ne istersen :D ya 1.4 bişi bul deneyek ;)
gel siena ile kapışak :D
mustafa bey eger mumkunse ankara yarışları ile denk getirmemeye çalışalım ***** gönül ikisinede gitmek istiyor ama birer hafta arayla yada aynı hafta olursa tercih meselesi sıkıntı yaratacak iki taraftada yarışmak isteriz kolay gelsin
ya ben benim olmayan arabaya binmem güvenemem ;) sen 1.4 bi araç bul
ahaaaa anladım copene karşı diosun demi :D
palio multijet uyarmı :)
Mustafa abi imzanda avatarinda biraz degisiklik yaptim haberin olsun :)
olur olur neden olmasın 1.3 80hp copen multijetle eşit sayılır ;)
büyük-küçük pist ?? fark edermi.
Bu iş çok zevkli olmaya başladı be :D
hem büyük hem küçük şart ben küçükte hiç dönmedim adil olsun ortalamayı alırız :D
26 eylül askerlik dönüşü iyi gelecek valla:D
Mustafa abicim daha 1 ay gibi süre var kim öle kim kala inşallah o tarihlere kadar araba biter rodaj ıvır zıvır.. sınıflandırma hacime göremi yapıyorsunuz ? eğer hacime göre ise 1.6 ve 2.0 sınıflarında(2 sınıfda da yarışmak istiyorum)
4 yarışa ölüm olmadıgı ve araba sağlam oldugu takdirde geliceğimin garantisini verirsem bana güzel bi fiyat verirmisin kayıt ücretlerinde :D:D:D ciddiyim bu konuda ona göre bende bi plan yapıcam hem maddi hemde tarihsel acıdan :):):)
gökicim sana kombine ayarlayalım ozaman :) şaka biryana seni pistimizde görmek bizi mutlu eder