iide ben arabayı sokupte gelmıcek kı ekstranda lpg tankı var merak etme Jum hersey esıt sen 160 kıloysan oda benı ilgilendirmez acıkcası ;)
Printable View
iide ben arabayı sokupte gelmıcek kı ekstranda lpg tankı var merak etme Jum hersey esıt sen 160 kıloysan oda benı ilgilendirmez acıkcası ;)
kasan benımkınden 80kg hafıf zaten + ben senden 70kg fazlayım bunun 30kgsı tank olsa
yanına tunc'u alırsın basarız ıste senın 4'un bıtene kadar vıdeoda cekerız
ya cocuk cocuk konusma kapa cenenı banamı sordun 160 kılo olurken benı ilgilendirmez arabamın haififliği kımseyıde almam yanıma piste cıktıgında goruruz kanka benı bi kere gectın bı daha gecebilirsin bu kadar geri vites yapmana gerek yok canım kankam benım ;)
goruoruz gerı vıtesı :D
bıdı bıdı yapmayın lan yaslıcam alayınza noluyo diceniz :) SIGARA :smokin:
Jum cok gectim be seni gene gecerim farketmez moruk git yağlarını aldır ole yuruyelım istersen :D
olm bu kadar gider yapmayın birbirnize başınıza bi iş aççaksınız sonra ilerleyen saatlerdeki güzellikleri kaçırcaksınız :D supris :D
cuma günü şansa izmire geliyorum.. izlemeye gelebilirim.. :)
efenim allahın izni ile ordayım mustafa abiye karşı alayınız gardıızı alın :D
bende gelıucemmmm benıde yazınnn ama hangı arabalar gırıyooo neler var nasıl ogrenırımm..
başımızın üstüne tabiki ;)
albeni tuttu :)
thanks herkesi bekliyoruz:) ama piste :D
bizi izlemeye devam edin 2 haftaya kadar enteresan işler olacak pistte :)
çelik yelek giy uleynnn bu hafta:D
cumboo bak benim arabaya girmeme gerek yok, hafanın arabayla ben girerim, sanada 2 saniyeden aşağı atmam görürsün ensenin traşını, taw etme beni.. :D
dersi ctesi gece verdim moruk bak batu iyi hatırlıyo sende parçaları birleştir :hahaha::p