bursalı saxo estirdi :D
Printable View
debriyajım kacırıyodu o sekılde girdim tabikide bahane deil istanbuldan gelen reno 9a gecildim. Tebrik ederim kardeşimi 1. olaraktan ayrıldı izmire banada 2.lik kaldı. Saglık olsun 1-1 oldu durum bordo renoyla bi dahakı draglarda daha iyi hazırlanır gelirim buda bana ders olsun ...
Hasanında dediği gibi 0-1400cc arası klasman dışında sanırım İzmir dışarı hiç kupa vermedi. Bu tabi memleketçilik olarak algılanmasın, dışardan gelen tüm arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkürler. Hatta 1 gün öncesinde yağmur telaşı olmasa sanırım 35 araçtanda fazlası olacaktı pistte.
Gazihan sanırım nostan kaynaklı bir sorun yaşadı kendiside aktarır. bmwcabriosupra (uzun oldu) da mekanik arza yaşayan araçardan oldu ancak kupa alabildi. En sağlıklı listeyi 1 saate kadar zamanlarınla aktarırız.
akşam bı ekşın varmı:)
bursadan gelen saxo hakikaten çok gidiyor...çok emek harcanmış yapanların eline koluna sağlık...söylenen ve çıkan beygirlerin hepsini yere veriyor helal olsun:icon_tup:
ole bı saxo yok ya tamamen drag için hazırlamıslar ki cokda iyi yapmıslar ızlemek cok keyıf verdı o aracı
hasan tebrık ederım balatanı yaptır hersey duzelır :)
hakan karatop naptı
yarışan ve izlemeye gelen emeği geçen herkese teşekürler. Ahmet kardeşimi ayrıyetten tebrik ederim. Çok iyi yarış cıkarıp 0-1400cc klasmanında birinci oldu...
saol kankaaa destegin yeter uzaktada olsan ;)
saol hasan sanada emeklerin için teşekkürler ;)
alper aziz usta saxo 106 olayına son noktayı koymuş kendisini buradan tebrik ediyorum
kanka senıde görecekmiyizzzz :)
işten güçten gelemedik, organize eden,katılan,derece yapan herkeze tebrikler :icon_tup:
Mustafa yine guzel bir organizasyona imza atmış gelemedim. Tebrikler katılanlara kazananlara
Kısmetsiz Dayak Bile yenmezmiş..
Aracı longway setup dan Drag Setupa 1 saatten kısa sürede geçirdim ama NOS u deneyemedim..
Güzel organizasyon du tekrar tekrar düzenlemeniz dileğiyle..
Teşekkür ederim Mustafa cım..
Ahmet abı okuma okuma bidahakine bekliyoruz senide ;)
buyrun ilk video darkness in crx ile demizliden ali kardeşimizin civic i
http://www.youtube.com/watch?v=fxmCmIFB8g4