hacı arabalarıda yazsaydın iyi olurdu be :D
Printable View
hacı arabalarıda yazsaydın iyi olurdu be :D
dikkatli bakanlar alman kasını farkedebilir karşımda japon çok cılızz kaldı ahahaha
güzel bir organizasyondu başta mustafa ya ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
kankam benim kadetti götürmedim;).mae 43 ve kse 71 le katıldık ama tutunamadık çok sardık.ama bir dahakine arabayı komple bosaltıcam biraz ağır kaldık;).bir iddamız yoktu eğlencesine gittik ve eğlendik geldik,yeni dostlar kazandık bu bize yeter.ibrahimin astra gsi maşallah çok iyiydi,ama finalde sanzıman gitti ve çekilmek zorunda kaldı.bence sorun yaşamasaydı grubun 1.si olurdu.renolarda çok iyiydi dönş yolunda karsılastık bağırta bağırta geliyordu tebrikler.derece alan alamayan tüm arkadaşları katılımlarından dolayı kutlarım.bir dahakine kendi kadetimle girecem;)
madem yanlış anlama diyosun da şahinler broadway lar araba diğilmi katılamazmı biz bunlarla yani 1.4 le uğraşıyom ve herzamanda katılmaya devam edicem ben kendi şahsıma ama kimse kimsenin arabasını küçümsemesişn yapılan harcanan bi emek var ortada
subaru ile miafori turbo kalkmadı mı ben mi yanlış gördüm?
kadımadiler bende onu diyorum bir suru yol gel sadece bir aracla kalk
evet astra gsi gerçekten güzel yürüyormuş güzel gitti
beni de şaşırttı, ama geçmesine rağmen o kadar hararetle itiraz etti ki olaya ona daha çok şaşırdım :) sanırım ne kadar çok patinaj çektiğimi ve patinajdan kurtarabilsem neler olcağını anlamıştı :)
0.6 bar da olsa 2.vitesin sonuna kadar sarmasaydım sanırım geçerdim :)
tamam subaruyle kalkdi ya ne diyorlar kasupramı onunla kalkmadiki kasupra nasıl ikinci oldu kazanmak lazımdi 2çilgi.
dizel polo superdi.
bir sonraki drag hangi tarihteydi izmirde
oncelıkle emegı gecen herkeze tesekkur ederım mustafa abı gıderken vedalasamadık kusuruma bakma bır dahakı geldıgımde telafı ederız :D
mehmetın dızel polo nos acmadı bıraz canımzıı sıktı kısaca baglantıları kendım yaptıgım halde sıkıntı oldu seronoıt sıkıntı yarattı ılkkını deyıstırdımm sokerken cok zor cıktı ugratırdı benı ıkıncı taktıgım seronoıt bı calıstı bı calısmadı tekrar kontrol ettık yıne calısmadı yakı kısaca mahmet gazıhan nossuz yurudu eger nos acsaydı noslu yuruseydı durum cok farklı olurdu ama nos bıze kotuluk yaptı morelım bozuldu her neyse saglık olsun bırdahakı sefere daha ıyı olur
ıstanbuldan ızmıre kadettlerle geldım berk ve hakan abım cenker abıme tesekkur ederım berk heyecan yaptı ılk deneyımdı sarmaktan tutunduramadı aracı cenker abı ılk etabı ıyı kostu masallah dıyelım onunda tutunma sorunu vardı eger tutunsaydı durum farklı olurdu bır dahakı sefere daha ıyı hazırlanıp baska bır kadet getırıcegız allah ızın verırse
can kardesım crxle guzel ıs cıkartı allah razı olsun ızmırdeyken sureklı telefonlastık bızımle ılgılendı ona ayrı bır tesekkur ederım
allah ızın verırse bır dahakı yarısta orda olucagız:)