Metrodan Pınarbaşı dolmuşlarına biniyosun Piste kadar gidio zaten.
Printable View
mustafa abi yarıştaki kuralları biraz yazabilirmisin? neleri sökebiliyoz mesela
abartıya kaçmayacak bir şekilde sökebilirsiniz arabayı
Bide katılım ücretini oruya gelincemi yatırıcaz yoksa burdanmı yatırmam gerekiyo
istersen şimdiden de yatırabilirsin hemen kaydını alırız
sakoda gelse züüppper olur valla
bu arada fotograf ve video çekimi yapmak isteyen arkadaşlar buradan yazarsa kendilerine özel giriş kartı ayarlanacaktır
Mustafa abi bu konu için yanına gelicektim kart için yanınamı geleyim yoksa yarış günü pisttemi halledelim :)
Hesap numarası alıyımda yatırayım ben ücreti birde araçlarda sökmek serbesmi,silik serbesmi bunların bi açıklaması yapılırsa ona göre hazırlanıp gelelim.saygılar
Slick lastık tabikide serbest. Arac sokmeye gelince de polyester kaput ve bagaj serbest, Ön koltuklar haric arka koltukları cıkartmak serbest.
Gene tam detaylarıyla mustafa abi yazıcaktır buraya ;)
Eyvallah hasan saol :)
sınıf 1: dizel
sınıf 2: 0-1400cc
sınıf 3: 0-1401 1600 normal
sınıf 4: 0-1800cc gti vti vs..
sınıf 5: 1801-2500cc
sınıf 6: 2501-3200cc
sınıf 7: 3201-......
sınıf 8: 4x4 ve noslu
katsayı aşırı besleme için 1,7 ikinci aşırı besleme 1,5
kategorilerimiz yukarıdaki gibidir katılıma göre kurallar dahilinde kategorilerde değişiklik yapılabilir. hafifletme konusunda ise fiber kaput ve bagaj stepne ve iç trimden sadece arka koltuk sökülebilir 0-1800 pro gurupta hafifletme serbesttir tabi aşırıya kaçıp cam çerçeve sökmeye kalkmadan
bu arada son haftaya girdik kesin gelmeyi düşnen arkadaslar buraya yazarsa iyi olur bence ;)
Fotograf ve video cekmek isteyen arkadaslar bana ulassın kart veriyim içeri girebilmeleri için ;)
arkadaşlar antalyadan gelmeyi düşünüyorumda yarışı izlemek için yarış saati kaç kaçta başlıcak olay bii arkadaşım akşam olcak dedi ama nedir detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
yarış akşam değil öğlen 12 gibi başlıyacak arkadaşlar :)
allah ızın verırse orda olucam :)
yarış tam olarak 13,00 da başlayacak akşam yarışı sadece şu aniçin fikirden ibaret