güzel bir yarış olacak , herkese bol eğlenceler
Printable View
güzel bir yarış olacak , herkese bol eğlenceler
arkadaşlar sanırım dediğime gelioz %80 dolaylarında yağmur var pazar gününe :(
arkadaslar pazar gunu sıcaklık 30 derece yagmur geliyo dıyosunuz ama sıcaktan pişceksiniz gorucem ben sizi :)
Valla anlamadım bende hiçbirsey :)
4 sene önce izmirde yarıştığım zamanda yağmur yağmıştı yarım saat sonra güneş açtı pist kupkuru :)
rpm in akhisar yarısında sabaha kadar resmen yer yerınden oynadı. sbah bastım evıme donuyodum izmire gunes bir actı 2 saate sel olmus pist kurudu. Döndum manısadan geri iyikide donmusum :D Hiç birsey olmaz allahın ıznıyle mıs gibi yarıs olucak ;)
maksat eğlenmek,4 gsi ordayız inşallah.
ızmırın havası kızı gıbıdır ne yapcaı bellı olmaz bı bakarsın yer gök ınler 10 dk gecmes sıcak olur :D
yağsa bile çiler geçer pist kurumazsa gti vti lar ne güne onlar kurutsun. 2007 dede aynı şey olmuştu yağdı geçti araçlar bi kaç git gelle pisti kuruttu :D
Hahahaha yok bişe olmıcak simdi bakıyorum havaya 50 derece gibi yakıp kavuruyo pazarada aynı bole devam eder :D
arkadaşlr turbo araba varmı yokmu? birde hava baya düşündürüyor beni
hava çok güzel olucak ya zaten yağsada ne kadar yağar izmirin havasına hiç zaman guvenemdim bakarsın dolu yağar bakarsın 2 3 dk sonra güneş açar ;)
hem sabah erkenden yağsın ondan sonra hava güzel olursa cok daha guzel olur hem pist temizlenir ;)
pist kaç metre? pistin bi resmi cismi nasıl :) hiç izmirde yarışmadık biraz tedirginlik var üstümüzde nasip olursa e30 325le gelecez inşallah
Bildiğiniz düzlük, yaklaşık 330-360m uzunluğunda. Başlangıç biraz meyillidir.