Son Yarış olmaması iyiymiş :) Birde pınar başına ilk defa gidicem bu hava limanı otobanından gidiliyormu?
Printable View
Son Yarış olmaması iyiymiş :) Birde pınar başına ilk defa gidicem bu hava limanı otobanından gidiliyormu?
havaalanı otobana çıkıp pınarbaşı tabelasndan içeri girip pisti sorun bulursunuz
aslında manisadan gelip ankara istikametine dönseniz ve ilerde pınarbaşı levhasından içeri girip pisti sorsanız da olur
en hızlı dizel sensin normal abi, alayına goo senin araba maşallah :D
O ne dmk abi ya.. ((:
ayıkamadım :D
Yarın için hava tahmini. Yağmur olmaması çok sevindirici.
IZMIR Parçalı az bulutlu / Gece 15 - Gündüz 24 derece
Bütün kafile yarın pistteyiz. :)
Insallah.. Insallah...
haha son saniye gelişmesi :D normal şartlarda dragırlada olsa gelemeyecektik ama cem abinin tepesine çöktüm :D
T-Teg ile geliyoruz bizde dragtan sonra Rolling org.istiyoruzz :D
Eray ipnesi sabahtan beri hadi gideli hadi gidelim dediğinden ben galmiyorum dedim. Hevesimi kaçırdı ben gelmiyorum. Eraylar çıkıyordu yola.
eray saat 3 gibi çıkıcam deyip duruyodu zaten ne acelesi varsa :D
Denyo ya yok farlarım göstermiyor yok e30 bu 300 km gidince bozuluyor orda bi sorun olursa tamir için zaman lazım dandik dandik laflar.
hava kararmadan izmirde olmak istiyomuş dedim cumgecesi ne yapıcan mummu yakacan farlara yok dedi çıkarmıcam arabayı sabah çıkıcam yola
ben de dicektim ki ulen pne sen rahat durun mu dragdan sonra kesin rollinge çıkarsın dicektim teli kapattı:)
Dedimki olm bak cuma cuma uğraşmayalım, sabah kuşluk vakti basıp gideriz dedim öğleden önce ineriz izmire yok ben bu araba bozulursa tamir zamanı yok bilmemne bende citroen dedim, ne deid citroen dedim :)
ahh ulen ahhh :) basarılar herkese mustafa abi dedigin gibi her ay bi tane yapılsın ara verilmeden :)
gece olması ayrı bi güzel olmus E21turbo dan bir ilk daha :)
kanka adam biraz haklı o konuda her an yolda kalma ihtimaliniz var :D
hacı biz gece 3 gibi çıkacaz çanakkale üzerinden sabah erkenden çanakkalede kahvaltı yapacaz ordan devam kısmet olursa öğlene ordayık :D
hahaa :D
ferit olum haber edin izmirin hızlı arabalarına :D dragtan çıkışta bi roll düzenleyelim ;)
Feribottayim erayin 1saat arkasinda.. susurlukta yakalarim tahminim..cenker abi gece cikacakmis.. eski kurt bilio isini (((: