hadi hayırlısı geceden orda olçazz bısde mangal rakı keyfıne katılıcaz yıne kalıtelı bı yarış olucak kesın haftasonu grsmek dıleği ile...
Printable View
hadi hayırlısı geceden orda olçazz bısde mangal rakı keyfıne katılıcaz yıne kalıtelı bı yarış olucak kesın haftasonu grsmek dıleği ile...
vallahi geçen yarışda fotoladık, gece ne kadar eglendigimizi.. izmir içi hatta şehır dışından gelicek arkadaşlarında bence kaçırmaması gereken bir gece olabilir..
yakında rakı sevenler dernegi dahi kurmayı düşünüyorum :D:D
Rakı sevmeyenler bira ve meşrubat ta takılabilir... :D Hadi bakalım ordayız... http://www.yukleresim.com/images/891...3607190795.gif
organizasyona kolay gelsin, katılacaklara başarılar, rakı mangala afiyet olsun...
herşey iyi güzelde ben afişin sağ üst logosuna takıldım...nasıl bir camiyayız biz ya...
takılma hiçbişeye canım relax :)))))
Allah utandırmasın, keyifli saatlerin yaşanacağı aşikar. Katılımcılara başarılar.:heyoo:
Beni hangi grupda kaldıracaksınız arkadaşlar..
sıkıldım 4x4 ve 3000cc üzeri arabaları geçmeye çalışmaktan..
Manisa'da evde var bi aksilik çıkmaz ise cuma akşamından çıkarız :)
yok biiz dışarda yada araçlarda yatıcaz:)
http://img413.imageshack.us/img413/3639/img0694v.jpg
time trial falan yok mu bu sıra yahu :)
gene misss gibi etlerin kokusu geldi burnuma.....yarış elbette çok keyifli ve zevkli olacak...ama herkezi RPMRACEEVENTS mangalını kaçırmamaya davet ediyorum....geçen yarışta müthiş yağmur bile eğlencemizi gölgeleyememişti....ahydi bakalım tüm dostları bekliyoruz........
herkesi hafta sonu cumartesi gününden başıyacak eğlencemize beklioruzzzz.. Pazarda müthiş yarış olacağa benzior tr en hızlıları orda birbiriyle kıyasıya yarışacak ve onları seyretmek büyük keyif verecek bizlere...:icon_tup:
yağmur altında mangaldan sona çakır kafaylan top bile oynadık pissstteee......
haydin bağamm haftasonu görüşmek üzre....:heyoo:
izmire yetiştiremediğimiz sohc vtec turbo d16 mızı inş akhisara yetiştirmeye çalışıoruz.bi aksilik çıkmazsa bizde ordayız güzel bi gün olucak.:))