Bnce istanbulda pist olması lazım cokta katılım olur aslında ne gerekiyosa yaparız
Printable View
Bnce istanbulda pist olması lazım cokta katılım olur aslında ne gerekiyosa yaparız
Bence konyanın eksiği tribün değil. Seyirci katılımcı ilgisi ve düzen lazım.
Ankara bile çok sıkıntı oldu kapalı olmasına rağmen.. O sıcakta resmen bayıldık.. Ama kapalı kısmn piste uzak olması ve altındaki fantastik egzoz patlatma lastik yakma vs. gibi hareketlerden yarışı izleyemedik, yarışan arabaların sesleri gelmiyordu.. Açık kısım kapatılırsa Ankara'da tadından yinmez :D
Konyadada katılımcı ilgisi yoksa ...
konyanın pisti çok guzel ,tek eksıği tribun dü oda giderilcek inş, fotoseller ve kronometrelerde elden geçerse çok guzel olacak
Tribün yaptırmanın maliyetinin atmosferik olduğundan bahsedildi önce. Zaman sistemi tam oturmadan, pistin startındaki karışık ortam çözülmeden tribün bence bekleyebilirdi.
Tabi ben zaman sistemi ve padok alanı hakkaında yeni bir haber duymadığımdan hala son halindeki gibi duruyor diye düşünerek yorum yaptım. Seneye ilk yarışta yine standart dışı bir zaman ölçüm yapılırsa tribün bir anlam ifade etmeyecek. Organizasyon işlemeye başladıktan sonra seyircinin ilgisinin önüne geçilemeyecek zaten.
e bunu yapacaklardı niye pisti yaptıklarında yapmadılar diye sormuyorum :D sustum sustum helal olsun en azından yapmışlar. i.melih gökcek de söz vermişti vakt-i zamanında tey tey
tebrik ederim çok güzel bir haber.
Tribünde var artık. Ulusal girişimi yok henüz e o zaman Konya'dan da İzmir gibi bir aktivite bekliyoruz, mahalli bir takvim, diğer mahallilerle (izmir vs vs) çakışmayacak şekilde. Haftasonu drag gezileri yapalım, yöresel yemek yiyelim ;)
warmı bı fotosu pıstın tırubunlu yoksa konuyu okumadınmı yazdınız
ef186 buuranın 49 nolu postundakı lınke baktınızmı
Nedir son durum ? Yapıldı ise şükürler olsun lisansım olduğu için şanslıydım padoğa girdim ama yüzlerce insan ağaç tepelerinde toz toprağın içinde güneşte telef oldu ki bunların içinde sadece konyadan değil ciddi mesafeler katedip gelen insanlarda var hatta en son eskişehir olarak tirbün yapılmaz ise gelmeme kararı dahi almıştık.
suanda ılk olarak 5. 000 kısılık trıbunun temelı atıldı ..:)start alanına hele sukur..
6 ay sonrada fınıse 5.000 kısılık trıbun yapılcak oda guzel
tek kotu haber bu sezon butun motor drag yarısları konyada yapılcakmıs ınsallah bıze kalır pıste bızde faydalanırız
allaha sukur kusadasından kalktık gittik agustos ayında kum tepesinde izledik ne dogru durus park yeri var ne bi gölge maf olduk cıkan ruzgarla gelen kumlar cabası
bızde farkındayım bızde rezıl olduk sızlere karsı kardesım yonetım bıle komple yenılendık ıcın rahat olsun herseyı rayına sokuyoruz zevk alalım dıe yaptıgımız ısten dıe ugrasıyoz
22 Mayıs Oto DRAG Şampiyonasına Pist Tirübünü hazır