Körfez pisti duyumlarıma göre acılmıs sanırım doğrumudurTimetrail organizasyonları hakkında bilgisi olan varmı
![]()
Körfez pisti duyumlarıma göre acılmıs sanırım doğrumudurTimetrail organizasyonları hakkında bilgisi olan varmı
![]()
açılsın artık.
izmir'lere gitme eziyetine girmek istemiyorum![]()
asfaltı yenileniyor filan diyorlardı. asparagas mıydı bu laflar o zaman :S
Körfezden hiç bir haber yok sırra kadem bastı bu pist
Artık herkez yollara dökülür oldular bu yüzden
Hevesimizi alamaz olduk
cidden ağaoğlu gibi saplam bi adam kurucak bir pist. reklam parasıydı organizasyon parasıydı derken makul tuttuğu sürece ciddi ciddii hiç bir gün boş geçmez
İzmit pisti için imza toplasak bişeyler yapsak sesimizi duyursak olmazmı
izmit pisti ses perdeleri yapilmis sekilde beklemekte suan icin gerekli sartlar yerine gelmedigi icin pist acilmadi .
Pist uzerinde degisiklikler yapilicak ve agir bir revizyon sureci var 2011 haziran temmuz aylarina yetisecegi konusuluyor ancak suan icin kapilari kapali durumda beklemekte .
2 hafta once gittim dolastim durum budur.
piste bisey oldugu yok yenilenip acilicak ama sunuda bikere daha yaziyorum milyonlarca kez piste ne oldu yazmak yerine pist organizasyonlarini takip edin acik oldugu zaman katilin ki bu is devam edebilsin.(bende bu isi yapiyorum diye solemiyorum ama bu isin ic yuzunde ciddi manada ilgizilikde var ) Acikken sanki full cekiyodu herkez yaris kovaliyorduda kapaninca herkez bir dertlendi bakiyorum .... (bu ise ciddi emek ve zaman harcayan herkezi tenzi ederim ...)
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
aaaahhhhhh ahhhhhhh diorum sadece, sen anlarsın Buğra.
Yarış yaparsın, pahalı olur... fiyatı yarıya düşürürsün, bi yarım ekmek vermedin olur... yaraım ekmeği verirsin, mekaniker açmı kalsın denir...Herkes doyar, gece yarışmı olur denir...Gündüz yarış yaparsın, bana ferromu denk geldi olur...
Hay ben bidaha yarış düzenleyenin der kenara çekilirsin, pee...venk yapamıodu beceremiodu zaten olur![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)