arif öldüm bittim hastayım iş okul alyını erteledim bugun :D
Printable View
küçümsenmeyle alakası yok ahmet
ismini bilmiyolardır
ordaki arkadaşlar pek sitede aktif değiller, ismi yazılanlar da kendi arkadaşları
yorgunluktan çıkış yaptın herhalde :)
ısmınızı bılmıyodum dıger ıkısı arkadasım oldugu ıcın ısımle yazdım kusura bakmayın
tamam ozaman problem yok....
buyur canım anlıyamadım :D
bu arada kardeşim arıyamadım sağ sağlim geldik tekrardan saol allah senden razı olsun kardeşim
kanka ahmet olayı çok büyüttü onun sayesinde bizim namımız sokak modifiyecileri olmuştu artık otoban modifiyeciliğine terfi ettik zamanında sokakta yaptığı işleri şimdi otobana taşımış çokta şaşırmadım açıkcası :D ama olayın içindeki dostluğada tebrik izmirli arkadaşlarımızıda istanbula bekleriz her zaman :)
geçen yarışların birinde çok tenkit almıştık. Umarım bu yarışta hem ücretsel hemde diğer yönlerden birşeyler telafi edilmiştir.
emeği geçen herkese tşkler.. 10 numara bi organizasyondu..
budamı gol değil diye sormak istiyorum tenkid edenlere :)
çok güzel yarıştı emeği geçen herkeze teşekkürler.
Bu arada (rv saxo) Hakan abiye herşey için çok teşekkür ediyoruz bizi ağırladı etti sağolsun.
organizasyon kusursuzdu emeği geçen herkese teşekkürler...antalyalı arkadaşlarada teşekkürler o kadar yolu tepip geldiler...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...0_468984_n.jpg
bende Neden 1tane honda vardı katılımcı olarak sorusunu yanıtlıyordum kendı kendıme :D huahuauha
nededin peki jumbo bizede cevapla hondacılar niye yok yoksa geri vitesmi :)
izmir e yakışan oldu... yolumuz uzundu çok yorulduk ama değdi hakan kardeşm evinde bizi ağırladı sonsuz teşkkürler kendisine
bu arada alper kardeşim tebrik ederim.. 1.oldun, ben yapacağımı yaptım 200 metre önde durabildim yüklü makina arkadan gelip geçiyor sadece egzantrik takarsam çok çekişmeli olur,inşallah egzantrik takıcam izmir e bol bol gelicez yarışmaya
aracının spec lerini öğrene bilirmiyim
onur denk gelemedik birtürlü sen ve arkadaslarının ayağına sağlık her yarışa bekleriz renk kattınız organizasyona
inan çok istedimde bi türlü telaşeden görüşemedik
Ne dıyım kı sımdı sana abı yanı :D ama sunu solıyım 400 olsa vıraj olmasa gırerdı herkes bence
13/59 piston 280 280
arabamda sıkıntı vardı.gece 4 e kadar çözemedik kesicili chip kullanmak zorunda kaldım 1 den 2 ye attığımda istediğim yerde yakalayamadım o yüzden hep arkadan gelip geçtim.bidahaki yarışa iyi hazırlan bidaha böyle bulamazsın bnm arabayı:icon_tup:
valla yukarda allah var Onurun Arac kaldırma Olaylarını tech'ten okuduk Ilk defa CAnlı gordum Yarısını onurun. Antalyadada 400deydık kalkısını goremedım.
Onur bılegıne saglık hem cok ıyı kaldırıyor arabayı hemde Cok ıyı vıtes atıyor.
Ama Alper abıde affetmez orası ayrı :D
:hahaha::hahaha::hahaha:
o röportajı görmek istiyorum :D
onursoytam ne diyor bu işe acaba :D adamın arabasını sahiplendin :hahaha:
benim geri vitesin senkromeçi bozuk geçmiyo abi :D ferrari lambo sınıfında yarışçan dediler itiraf ediyorum tırstım ama kaybetçeğimi bile bile girdim :)
jumbocum diğer hondalar benden hızlı olabilir ama benim frenler hepsinden kötü, inan frenle ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadım 2 yarıştır, ki ilk yarışta durup geri geliyordun,bunda virajı alıp devam ediyosun, dün sakin sakin 70 le aldım virajı hiç zorlanmadan :)
heralde çok hızlanıp da frenle 70 e kadar düşemicek araba yoktur :D
biraz yarışmayı istemekle alakalı sanırım ;)
zaten arabanda sorun olduğu belliydi çoğu zaman sıkıntılı patırdamalar oluyordu ama beyini değiştirince araban çok daha iyi oldu o da bana denk geldi :)
ben zaten günlük lastiklerimle çıktım bende güzel bi lastik ayarlıcam bide egzantrik taktıkmı baya ilerlerim inşallah arabamı en kısa zaman da ayarlayım gelicem bundan sonra beraberiz izimr i sevdim arabalar sıkıntısız yürüyor maşallah herkezin aracına izmir de boş makina yok çok iyiler
emegi gecenlerin ellerine sağlık cok güzel bi gündü...basarılı arabalar coktu göze ve kulaga hitap eden araclar böle bi org.yoqq :)
bu arada alp36 için 4'e kadar sanayideydik baya bikac sensör degiştrildi ve bikaç beyin denendi sıkıntı çözülemedi yinede ii yürüdü..herkesin aracına masallah...
yine seyirciyiz yine seyirci (söz:tuncer avcılar :D)
ne zaman gircem diye niyetlensem seyirci oluyorum :) ferrooo girmemiz lazım artık..:Deli: bu hafta çıkıyo işallah bi aksilik çıkmazsa araba. sende acele et yetiştirelim bidakine. :)