Biz çıkıyoruz yolda kahvaltı, low&slow şeklinde gidiyoruz :p
Printable View
Biz çıkıyoruz yolda kahvaltı, low&slow şeklinde gidiyoruz :p
Organizasyonu iptal ettiren sevgili Tofaş çı arkadaşlara teşekkürler..:icon13::icon13:
bi uğradım etraf kuş serisinden geçilmiyo,aynen antalyanın yolunu tuttum.
galiba cennetliğim..
iyiki gitmemişim ozaman düşünüyordum böyle bişey olcağını
Yarış bir tofaşcı için iptal edilmedi, zaman yetmediği için iptal edildi. Bilmeyen arkadaşların bilgisine.
ve bence çok keyfili bir organizasyondu.
Organizsayona hiç bir lafımız yok.Çok güzeldi ama iptal edilme o lastik yakan beyaz doğan ın hemen akabinde olduğu için biz öyle düşündük..
Ki muhtemelen de arıza çıkmaması için zaman yetmediği için diye açıklama yapmışlardır..
Zaten bir dahaki sefere İnşAllah kurallar ile ilgili sözleşme vb bir kağıt imzalatılır katılımcılara..
Örn ; gereksiz hareket yapanların aracını polisler bağlasın :cool:
zaman konusu konuşuldu 63 katılımcı olduğu için yetişmiyeceği düşünüldü..havanın erken kararması ve pistin aydınlatmasının olmaması nedeniyle 2.etap yapılmasın dendi..daha sonra 2.etabın yapılması kararı verildi..başladı fakat bir yarışmacının gereksiz lastik yakıp pisti işgal etmesi nedeniyle yarış komiseri yarışı durdurdu ve 2. etabı iptal etti.
bencede çok keyifli bir organizasyondu özellikle parkur çok güzeldi :)
eğlenceliydi güzeldi . pistde güzeldi ben eğlendim bayağı ama kapanışı iyi olmadı bu işin...Saat 5e kadar bunun muhabbetini yaptık biz alper abi olsun ordaki görevliler olsun
2.etap bunu söylemekten çekinmiyorum Kansız Kaypak bi Kuşçu tarafından heder olmuştur kimse buna itiraz etmesin arkadaşım!!!Göz var nizam var millet zaten diken üstünde Bismillah senenin ilk organizasyonu...Üstdüzey yöneticiler sponsorlar resmi makamlar orda sen gelmiş orda şov yapıosun bir değil 2 değil... böyle uzar gider yazacaklarım.
Zaman yetmedi hava karardı kalabalığın siniri yatışsın diye söylendi.yok öyle birşey aslında bahaneden başka birşey değil:icon13::ofk:
Yarış şimdiye kadar yapılanların en iyisiydi.Parkur çok güzel çizilmiş kolay görünsede zor bir yarıştı.Katılımcıların geneli tofaş kurubu olduğu için bıkkınlık getirdi ancak görsellik açısından güzel bir yarıştı.
Yarışta görevliydik elimizde fotograflar var birkaç gün içerisinde eklerim.
Yarışta dereceye girenleri tebrik ederim. KMK iyi iş başardı.
KMK'dan tek bir isteğim var önümüzdeki yarışlar 'kalite' koksun lütfen..
62 tane yarışçı vardı türkiye sayılı organizasyonlardan biri hatta ilk defa gerçekleşiyor...normal yarış başlama saati 10.30 du ama bazen herşey yolunda gitmiyo geç başladı saat 4 olmuş ve 2.etabı bekleyen 62 araba var ortalama 3 dakikada pisti dönüyorlar 180 dk de 3 saat saat oldu 7 hava karadı nasıl biticek organizasyon:soru::soru:
nacızane gorüşüm,böyle bir organızyon yapilacagı zaman kus grubuna ayrı bı hafta sonu ayrılsın
katilimci olup kurtlarimi dokmek istedigim bir yaristi ama nasip olmadi. hemde aracinrodaji olunca bidahakine dedirtti.
Bu zamanda yerel yönetimlerin desteğini arkana alıp böyle organizasyonları yapmak bu kadar zorken, 3-5 tane kendini bilmezin insanların aklında daha sonrası için soru işareti uyandıracak haraketleriyle gelecekteki muhtemel oraganizasyonları tehlikeye atmamak için kesinlikle katılımcı seçimi çoook çok önemli.
Kemer yerel yönetimine ve KMK'ya teşekkürler. Antalya'da hasretiz ÖNCE DESTEĞE, sonra da organizasyona...