katılım az değil zaten 40 araç sınırlı kayıt yaptıranlar var ve internette kayıt olduğunu bilmeyen arkadaşların kayıtlarınıda yarış günü yapılacak
Printable View
son durum ne konyada sabah yola çıkıcaz burda çok yağmur yağıyo
şuan hava parçalı bulutlu araçta cam açmasan terletiyor bile yani hava çok güzel
konya'da hava çok güzel
yarın yarışacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim
katılım sayısı dolmak uzere guzel bı yarıs olcak ınsallah havada bugun cok guzeldı yarında aynı sekılde devam etcekmıs
Süreler ne durumda arkadaşlar
en iyi süre supranın
11.5 yapıyor
Ne kadar alkış o kadar kalkış var mı ? :)
msupra mı bilmdeigimiz başka bir supra mı var
İsmail Çam Türkiye Rekorumu Egale Edicem Diyordu ? Noldu Çok merak ediyorum Umarım Başarmıştır...
hakikaten manisaya odaklandık konyayı unutduk :) son durum nedir?
sabah 11 da açtım bilgisayarı, 16:00 ya kadar birkaç saniyelik kesilmelerle devamlı akhisarı izledim. Ayrıca sonuçlar anında online liste halinde açıklandı. şimdi birde konya napmış diye bakıyım dedim hiçbirşey yok. ne sonuç ne foto nede 2 satır yazı. şu eksik bu eksik dedikçe elimizden gelen bu deniyor fakat ankaradan onca araba niye kalkıp onca masraf edip onca yol çekip akhisara gitti diye oturup düşünmek lazım şimdi. Yarış olur katılım illaki olur ama belirli bir seviyeye gelmedikçe ilerleme olmaz. Şimdi birkaç genç arkadaş burdan laf yetiştirmeye çalışır ama asıl olan kıssadan hisse çıkarmaktır.
Hayatımda bu kadar Tofası bırarada gormedım.( Mavı 131 ıyıydı )
Organızasyonun ısleyısınde onemlı bır aksılık yoktu
Begenerek ızledıgım sadece 27 plaka Noslu CRX tı
Cok sıkı araclar yoktu
Emegı gecenlere tesekkurler.
Ayakta alkışlanacak bir organizasyondu bazı sıkıntılardan dolayı gidemedik fakat netten izleme imkanı bulduk. bu imkanı sağlayan bu işte emeği geçen abilerimize, kardeşlerimize kdz. ereğli olarak çok teşekkür ediyoruz:heyoo: benim asıl değinmek istediğim konu konyanın böyle güzel bir pisti, böyle güzel bir imkanı değerlendirememesi, YÖNETEMEMESİDİR! üniversiteden dolayı 6 yıl konyada kaldım. konyalı arkadaşlarım da tanırlar saolsunlar klüplerinde 67 plakayı dışlamadılar hiç:) KUSURA BAKMAYIN AMA BENCE YÖNETİM BU İŞ İÇİN YETERSİZ. SADECE TRİBÜN VS. YAPMAKLA BİTMİYOR BUNLAR ZTN OLMASI GEREKENLER.. BU PİSTİ AKHİSAR GİBİ CANLANDIRMAK İÇİN, GÜZEL İŞLERE İMZA ATABİLMESİ İÇİN İYİ BİR YÖNETİCİ VE İYİ BİR EKİP ŞARTTIR!!! AKHİSARDAN ÖRNEK ALINMASI LAZIM. BEN DE KONYALI SAYILIRIM ARKADAŞLARIM, ABİLERİM KONYAMIZA YAKIŞAN YAPILSIN ARTIK:heyoo:
organizasyona söylenecek laf yoktu tribün süper olmuş
gerçekten... bol bol şahin ve e 30 seyrettik...