Akhisara gore sako hulkun suanki halinden hizli diye dusunuyorum cok rahat 12 alti cikartir
Printable View
Akhisara gore sako hulkun suanki halinden hizli diye dusunuyorum cok rahat 12 alti cikartir
Sıralama sonuçlarına göre sınıfında tek olduğu için ve grupta en az 3 kişi olması gerektiği için antepli arkadaşımız dilekçe verip sınıf oluşturuldu. İlk kalkışta anılın aracı arıza verdi. Aracını tamir etmesi için süre tanında fakat yetişmedi. Bu yüzden diğer arkadaş 1. anıl da 2. oldu. Olay budur
benim en iyi sürem seedingte 11.9 du yani 11-12 saniye grubunda yarışmam gerekiyordu. subarunun seeding derecesi 13.9 du yani 13-14 saniyede yarışması gerekiyordu. madem bir üst sınıfa atlaması gerekiyordu neden 12-13 e atlamadı 11-12 ye atladı?. yani 2 sınıf üste atlamış oldu ?
Anıl kurallar kitabında net bir ibare yok fakat aracında bir arıza olmuş olabilir seedinglerde, yada kötü kalkmışsındır bilmemne, kendine güvendiğin üst kategoriye kadar çıkabilirsin. mesela seedinglere bir nedenden giremedin ama aracın yarışabilir durumda, bu gibi durumlar da da beyanla istediğin kategoriyi seçebilirsin.
bence uzatmaya gerek yok anıla orda söyledik yetkili arkadaşlarada biz birinciliği kabul etmiyoruz birinci anıl die kuralların dışına çıkamayacaklarını sölediler hatta anılın babasına da dedik adam kabul etmedi bizim içimiz rahat yani kupa alınırkende harun çocuk aldı anılıda çıkarttı beraber almak için kupayı bu kadar şey yaptık bence uzatma artık anıl bu kadar aracı bozulan oldu audide bozuldu adam tık demedi araç iyi gide bilir ama önemli olan sürekliliği sağlamak seni fazlasıyla beklemeleri içinde rakibin olarak biz rica ettik arabanı yapasın die ama olmadı bence daha fazla uzatma.
Benım sızden yana bı sıkıntım yok zaten, hatta kımseden yana bı sıkıntım yok benım arabamı herkes gordu. Bencede uzatmaya gerek yok, sureklılıge gelıncede en ıyı sekılde saglıycaz problem yok ;) arabam daha yenı bıttı asırı gucten dolayı elbette bır yerlerı kırmak zorunda yavas yavas goruyoruz ve duzene koyuyoruz :)
süreklilik ve hız bizde olcak ilk yarıştı. eksiklerimizi gördük siz ezikken kupa aldınız bana teneke lazım degil biz arabamınız ne oldugunu gördük arkadan çekişli araçta nos basmadan bu dereceyi gördük bundan sonrada rekora koşacagız allahın izniyle 13.5 yapıpta 1 ncilik kupasını alanlar utansın
şansları yaver gitmiş kupayı almışlar ... Hayırlısı olsun.. Ankara Dragları Baya Eğlenceli olacak gibi görünüyor.. =)
sesimizde çıktı kupayı iadede ettik biz o kupanın maddii degeri sadece 10 lira sizde kalsın maneviyatı paylaşılmaz